Спечелете 7-дневни all inclusive почивки и плажни кърпи


Краен срок - 28 август 2020

И това лято Радио Fresh! диктува ритъма с неповторимо настроение и гарантирано удоволствие. Луксозни all-inclusive почивки, изкушаващи дневни награди, любими хитове по желание на слушателите - всичко това и още свежи приключения обещава да ви подари нашето Fresh! лято.

До края на август "Power Request po Fresh!" ще се излъчва на живо от морския бряг! Тео и Рая ще изпълняват музикалните ви желания от Saxa Beach Club - Бургас, като изненади ще има както за слушателите в цяла България, така и за гостите на плажа около клуба.

Всеки ден от 17ч., в периода на Fresh! лято, феновете на място в Saxa Beach Club ще може да пробват късмета си във FRESH BOX и да се включат в жребия за две страхотни брандирани Fresh! плажни кърпи. Всички посетители и гости на Бургас, които са около клуба, по време на мобилния Power Request, ще може да поръчат любимия си fresh хит и да се срещнат с водещите Тео или Рая. 

След 18ч. в ефира на цяла България, от мобилното морско студио, стартира Power Request po Fresh!, който е с удължено време - до 21 ч.

По време на Power Request слушателите ще имат възможност да играят за супер наградите на Fresh! лято:
- голямата седмична награда - 7-дневна all inclusive почивка за двама в HVD Клубхотел Мирамар (2 броя почивки за периода на Fresh! лято)
- вълнуващи дневни награди - страхотни брандирани Fresh! плажни кърпи (30 броя награди за периода на Fresh! лято)

За да участвате в играта за наградите, трябва да намерите специалния морски въпрос на официалната facebook страница на медията и да напишете своя отговор на e-mail igra@radiofresh.bg.

Жребият за седмичните награди се тегли всеки петък от периода на Fresh! лято.
Жребият за дневните награди се тегли всяка делнична вечер от периода на Fresh! лято.
Имената на победителите се публикуват тук, на сайта на Radio Fresh!

cool Fresh! лято дава и допълнителен Insta бонус: aко се включите в лятната ни игра в Instagram също може да спечелите награди за пълно лятно удоволствие!

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара