Спечелете пълна със сладости торба Балкан


Краен срок - 21 юни 2020

🎁 Играй и спечели пълна със сладости торба Балкан! 🎁

Какво трябва да направиш?
✅ Харесай страницата на Balkan
✅ Сподели в коментар кой е любимият ти продукт на Балкан
✅ Отбележи в коментар твой приятел, който обича да си похапва сладко

Двама късметлии ще спечелят лимитирана серия пазарска торба Балкан, пълна със сладки продукти! 😍

Право на участие в играта имат всички физически лица живеещи в република България и са пълнолетни граждани.

Участниците ще имат възможност да коментират от 15.06.2020 г. до 21.06.2020 г. След завършването на играта, ще се изтегли електронен жребий на случаен принцип, измежду всички участници за получаването на една от следните награди: 2 брандирани чанти Балкан, пълни с продукти на марката. Наградите ще се изпращат по куриер след 22.06.2020 г. в зависимост от деня на потвърждение им от печелившите.

Имената на печелившите, по начина по който са участвали в играта, ще бъдат обявявани във facebook на https://www.facebook.com/suhapastabalkan/ . След определяне на печелившите участници, се изтеглят 2 (двама) резервни печеливши. Резервен печеливш може да замести предходния изтеглен участник, при условие, че печелившият участник не може да бъде открит от Организатора и/или не е потвърдил желанието за получаване на наградата чрез лично съобщение и/или не е предоставил своите контакти за доставка и няма друга възможност за контакт с него. Всички спечелили ще имат възможност да потвърдят своите награди в срок до 29.06. 2020 г. Потвърждението става чрез лично съобщение нa https://www.facebook.com/suhapastabalkan/

При невъзможност да се осъществи контакт с победителите, организаторът не носи отговорност. В хипотезата на предходното изречение, ако в рамките на 7 календарни дни от публичното обявяване на печелившите участници, последните не се свържат с Организатора чрез съобщение във Facebook или по друг начин, то спечелилите участници губят правото да получат своята награда. Всички претенции за награди, предявени след определените крайни срокове по точка 8, се считат за невалидни. Организаторът на играта няма задължение да води кореспонденция във връзка с претенции за получаване на награди, предявени след определените крайни срокове. Организаторът има право на преценка, доколко са спазени настоящите Официални правила и съответно има правото да откаже даването на награда. Всички решения на организатора са финални и не могат да бъдат обжалвани. При получаване на наградите, Победителите се идентифицират с лична карта на куриерската служба която ще разнася наградите. Във връзка с получаване на наградата спечелилите участници се съгласяват да предоставят следните данни на Организатора:
Адрес
Име и фамилия
Телефон за връзка

Наградите за играта са: 2 брандирани пазарски торби Балкан, пълни с продукти на бранда

Успех на всички участващи! 🍀


ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара