Спечелете 10 комплекта със спортна бутилка и бисквити


Краен срок - 29 юни 2020

🌞Казват, че закуската е най-важното хранене за деня. А добрата закуска е източник на вдъхновение и слънчево настроение!🌞

🎁 ИГРА 🎁 🥣⏰"Пълноценен старт на деня със Sweet Plus+" ⏰🥣

Ако искате да участвате в играта е нужно да:
✅Харесате и споделите промоционалната снимка;
✅Чрез коментар под поста да отговорите на въпроса: Коя е закуската, с която обичате да давате силен старт на деня си: бисквити, мюсли или бисквити „МUSLI”?

Десет (10) от Вас, ще спечелят по 1 комплект от прекрасната ни серия бисквити "MUSLI" + спортна бутилка "Sweet Plus+".

За да се включиш в Играта е необходимо да харесаш и да споделиш промоционалния пост на играта във Facebook страницата на „ЗИВ“ ЕООД, да отговориш чрез коментар под поста на въпроса: Коя е твоята любима закуска, с която обичаш да даваш силен старт на деня: бисквити, мюсли или бисквити „МUSLI”?

Победителите, десет (10) на брой ще бъдат определени на 30.06.2020 г., на случаен принцип – чрез томбола, и обявени до 16:00ч. на същата дата с пост на Facebook страницата на „ЗИВ“ ЕООД. Изтегленият участник трябва да се свърже с Организатора чрез лично съобщение на Facebook страницата на „ЗИВ“ ЕООД, в което да посочи телефон за връзка, три имена и адрес за доставка на наградата. Всички инструкции в писмена и/или устна форма, дадени на печелившия участник от Организатора, имат задължителен характер. При пълно или частично неизпълнение от страна на участника, на която и да е от инструкциите, Организаторът по собствена преценка може да лиши съответния печеливш от правото му да получи награда.

Не се допуска размяна на награда срещу пари или други изгоди.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара