Спечелете холна маса, ТВ модул, етажерка и табуретка от мебели Виденов


Играта е приключила!

Печеливши:
Татяна Яначкова, която печели етажерка Анкора
Димитър Василев, който печели холна маса Сима
Georgi Nedelev, който печели ТВ модул Елис
Elena Nedkova, която печели Табуретка Варио



Даваме начало на нашата нова игра „Удобно с Мебели Виденов“!

Четирима от вас ще спечелят по една награда, с която да обзаведат своя дом. Споделете ни в коментар кое от изброените ПРЕДИМСТВА на Мебели Виденов е НАЙ-ВАЖНО и полезно за вас и коя награда искате да спечелите?

Подробна информация за нашите предимства може да намерите тук – http://mebe.li/afi/9aae

А ето и между кои награди може да избирате:
ТВ модул Елис - http://mebe.li/afj/30f5
Холна маса Сима - http://mebe.li/afk/dd4e
Етажерка Анкора - http://mebe.li/afl/f072
Табуретка Варио (2 бр.) - http://mebe.li/afm/4f92

Право на участие има всяко физическо лице с местонахождение в България, което има РЕАЛЕН Facebook профил, има навършени 18 години преди датата, която поставя начало на играта и е изпълнил правилно условията описани в чл. 4 на настоящите правила.

За участие в играта не е необходимо закупуването на какъвто и да било продукт на Мебели Виденов, нито заплащането на каквато и да било такса.

Всеки, изпълнил правилно условията на играта и отговарящ на настоящите Правила, участва в жребия за спечелване на една от 4-те награди. Всеки един от четиримата печеливши участника, следва да спечели посочената от него награда в коментара, с който е заявил успешно своето участие в играта.

Победителите, изпълнили правилно изискванията на конкретната игра, се определят чрез жребий на лотариен принцип чрез електронно теглене с помощта на независима програма.

Организаторът се задължава да осведоми печелившите участници така, както е описано в точка 1.3. Организаторът не носи отговорност, ако по някаква причина данните, предоставени от участниците, са неверни или сгрешени и това възпрепятства осведомяването им.

Спечелената награда не може да бъде заменяна. Наградата не може да бъде разменяна за паричната ѝ или друга равностойност.

За да получи наградата си, всеки един от печелившите участници следва да изпрати своите лични данни – имена, телефон и адрес за доставка под формата на лично съобщение във Facebook страницата на Организатора или по e-mail (с който Организаторът се е свързал с участника) в 10 дневен срок от публикуване на печелившите. В случай, че Организаторът не може да де свърже с печелившите след три неуспешни опита по вина на клиента, печелившите ще бъдат заменени с резерви.

Наградата се изпраща до предварително обявен от победителя адрес. Организаторът не поема отговорност за сгрешени или невалидни пощенски адреси за доставка на наградите, както и други невалидни данни предоставени от участниците.

Краен срок - 20 юни 2020

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара