Спечелете слушалки Миньони или кутия за зърнени закуски


Краен срок - 31 юли 2020

В Играта участват следните продукти:

    Nestlé ® NESQUIK® Cereals 375g;
    Nestlé ® NESQUIK® DUO Cereals 325g;
    Nestlé ® LION® Cereals 400g;
    Nestlé ® CHOCAPIC® Cereals 375g;
    Nestlé ® COOKIE CRISP® Cereals 375g.

В Играта могат да участват всички физически лица, навършили 18 години, с изключение на служителите на „Нестле България“ АД и служители на партньори, участващи в организирането на Играта -  „АПРА“ ООД, „Куалифио“ С.А. и „Тип-Топ Куриер“ АД.

За срока на Играта ще бъдат раздадени общо:

    50 (петдесет) слушалки Миньони;
    50 (петдесет) микробуси (кутии) за зърнени закуски.

Не се допуска замяна на спечелена награда с паричната й равностойност или с друга награда.

Наградите са лични, не могат да бъдат преотстъпвани или заменяни на лица, които не са участвали и/или не са печеливши в настоящата Игра.

За да участва в Играта потребителят следва да влезе на сайта: www.nestle-cereals.com/minions2  и да:

    Попълни промо кода от задната страна на опаковката, своите три имена, имейл адрес, като се запознае с Политиката за поверителност и съгласи с Правилата за игра и Общите условия за ползване на уебсайта.
    Oтговори на креативния въпрос: Nestlé зърнени закуски насърчават творчеството и семейните забавления на закуска. Опиши такъв момент, който наскоро сподели със своето семейство. Всеки участник има право на неограничен брой участия в Играта. Един участник има право само на една награда, независимо от броя на участията.

След утвърждаване правото на участие съгласно правилата на Играта, на 14.08.2020г. жури от трима членове ще избере 150 (сто и петдесет) най-креативни отговора, от които  100(сто) печеливши участници ще бъдат изтеглени на случаен принцип, като първите 50 (петдесет) ще спечелят слушалки Миньони и следващите 50 (петдесет) ще спечелят микробуси (кутии) за зърнени закуски. На същата дата ще бъдат изтеглени 20 (двадесет) Резерви.

Трите имена, датите и часовете при попълване данните за участие на печелившите ще бъдат публикувани на 18.08.2020г. на Сайта на играта www.nestle-cereals.com/minions2.

С печелившите участници ще бъде осъществен контакт чрез имейла, който са предоставили по време на регистрацията, за да предоставят допълнителни контакти за доставка на наградата (телефонен номер и адрес). При необходимост представител на Организатора може да се свърже с печелившия участник по телефона, за да изясни подробности относно доставката на наградата.

В случай, че печелившият участник не отговори на имейла и не предостави адреса, на който да бъде доставена наградата, в рамките на 30 (тридесет) дни от обявяването на печелившите участници, ще се счита, че печелившият се отказва от получаване на наградата и Организаторът има право да я предостави на друг участник, отговарящ на условията и изтеглен като резерва.

За да получи наградата, победителят трябва да :

    представи пред куриера своята лична карта, за да докаже самоличността си, която ще бъде върната незабавно.
    попълни и предостави на куриера декларация за получаване на наградата;

Наградите се доставят само на територията на България.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара