Спечелете пътуване до Прованс и участие в Black Chili Driving Experience


Краен срок - не е посочен

Разбери тайната на първокласното сцепление – Continental Black Chili

Когато за първи път хванете волана на спортния суперавтомобил и почувствате на завоя силата, от която кръвта Ви заиграва и Ви полазват тръпки, научавате тайната на спортното шофиране и разбирате защо първокласните автомобилни гуми са толкова важни.

Искате ли да осъществите своите автомобилни мечти? Black Chili Driving Experience Ви предлага единствена по рода си възможност да прекарате четири незабравими дни, в които не само да се наслаждавате на шофирането на спортни автомобили по живописните улици на Прованс, но и да се поглезите подобаващо в престижни хотели и бутикови ресторанти.

Black Chili е »тайната подправка« на Continental: сместа, която гарантира, че автомобилните гуми могат да постигнат още по-добри резултати и още по-добро сцепление. Благодарение на многобройните проучвания, иновации и разработки, нейното въвеждане значително подобри ходовите и спирачните характеристики на високоефективните (UHP и uUHP) целогодишни гуми, като същевременно намали съпротивлението при търкаляне, осигурявайки по-добра издръжливост на гумите при всекидневна употреба.

Почти всеки трети нов автомобил, произведен в Европа, е фабрично оборудван с автомобилни гуми Continental. Тъй като Continental е не просто производител на гуми, но и предоставя решения за свързаност и развлечение, както и  много дребни, но важни аксесоари, като например дюзите за миене на фарове. Компанията осъществява приблизително 75 % от целия си международен бизнес като доставчик на автомобилни части, поради което не е изненадващо, че по-голямата част от новите автомобили е оборудвана с широка палитра други продукти, произведени от Continental като амортисьори, спирачни и други системи за сигурност (ABS, ESP, AEB и т. н)..

Как да спечелите и да заминете във Франция*?

За да отпразнува водещата си роля в автомобилната индустрия и индустрията на автомобилните гуми, Continental ще заведе щастливците на събитието Black Chili Driving Experience. Сред стоте участника с най-добри резултати в куиза във всяка отделна участваща държава ще бъде избран победител, който ще отиде на събитието заедно с придружител по свой избор .

*Събитието ще се състои през октомври тази година или през пролетта на 2021 година, като при организацията му ще бъдат спазени всички здравни ограничения и препоръки.

Допълнителна награда за всички участници в куиза

Всеки от Вас, който участва в куиза на www.blackchili.bg, ще получи специална отстъпка, от която ще може да се възползва при покупка на автомобилни гуми Continental от избрани оторизирани дилъри.


ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара