Спечелете 9 чанти с продукти Bioderrma и 90 комплекта с козметика


Краен срок - 2 август 2020

До 3 август 2020 г. регистрирайте в своя профил касова бележка от покупката на поне един продукт Photoderm*, направена в периода  1 юни  – 2 август 2020 г. С тази покупка ще можете да участвате в седмични томболи за общо 90 комплекта с продукти BIODERMA + надуваема топка**.

*В кампанията участват всички продукти Photoderm без стикове за устни. Промоционалните комплекти Photoderm се считат за един продукт.

** Комплектът включва: надуваема топка, Hydrabio Brume Спрей 50 мл, Sensibio H2O Мицеларна вода 100 мл и Photoderm Apres-soleil Мляко за след слънце 100 мл.

Девет от всички участници в кампанията “Спечелете с Photoderm – слънцезащита N1 в аптеките”, които са регистрирали касова бележка с поне един закупен продукт Photoderm* в периода 1 юни – 2 август 2020 г., ще спечелят на томболен принцип комплект Чанта с продукти на BIODERMA**. Тримата печеливши ще бъдат изтеглени и обявени на 22 юни, 13 юли и 3 август 2020 г. в секция „Кампания” на сайта www.club-bioderma.bg. * В кампанията участват всички продукти Photoderm без стикове за устни. Промоционалните комплекти Photoderm се считат за един продукт.

** Всеки от комплектите е на обща стойност 158,90 лв. и включва: плажна чанта, Atoderm Душ гел 1 л, Sensibio H2O Мицеларна вода 850 мл с помпа, Photoderm Фамилно мляко SPF 50+ 250 мл и Photoderm Apres-soleil Мляко за след слънце 500 мл.

Тегленето на томболата ще се извърши по начин, който дава еднакъв шанс за спечелване на награда на всички участници, които отговарят на условието по чл. 3.

Касови бележки, които съдържат покупки на промоционални комплекти с участието на продукт Photoderm*, също дават право на участие в томболата.

Ако регистрираната касова бележка не посочва ясно и недвусмислено, че участникът е закупил продукт Photoderm*, участникът няма право да получи шанс за участие в томболата за награди в Кампанията. Участникът няма право и на каквито и да било претенции за компенсация от страна на НАОС България ЕООД.

Ако регистрираната касова бележка съдържа покупка на различен продукт или продукти BIODERMA (освен Photoderm*) и покупката отговаря на Общите условия на CLUB BIODERMA, участникът ще може да участва с покупката си в Програма Лоялност на CLUB BIODERMA, но няма да получи шанс за участие в томболата в Кампанията.

Ако регистрираната от участник касова бележка вече е била регистрирана от същия или от друг участник или не бъде одобрена от администратор на CLUB BIODERMA, участникът няма право да участва в томболата за награди. Участникът няма право и на каквито и да било претенции за компенсация от страна на НАОС България ЕООД.

Един участник в Кампанията може да регистрира повече от една касова бележка с покупката на продукт Photoderm*. Всяка регистрирана и одобрена от администратор касова бележка дава нов шанс на участника да спечели една от наградите, описани в чл. 3.

Имената на попълнилите анкетата участници в Кампанията, които получават седмична награда**, ще бъдат обявени всеки понеделник в периода от 08.06.2020 г. до 03.08.2020 г. включително на страницата „Кампании“ в CLUB BIODERMA.

Имената на попълнилите анкетата участници в Кампанията, които получават чанта с продукти за цялостна грижа BIODERMA***, ще бъдат обявени на 22.06.2020 г., 13.07.2020 г. и 03.08.2020 г. включително на страницата „Кампании“ в CLUB BIODERMA.

Всички участници в Кампанията, които спечелят награда, ще получат имейл за това.

След получаването на имейла за награда, всеки печеливш участник разполага с 10 работни дни, за да влезе в профила си в CLUB BIODERMA и да попълни валиден телефонен номер, както и предпочитан от него офис на куриерска фирма „Спийди“, в който да получи своята награда от Кампанията.

Всяка награда от Кампанията се изпраща в рамките на 15 работни дни от момента на избора на офис на куриерска фирма „Спиди“, посочен от съответния печеливш.

В случай, че победителят не предостави своите данни за връзка в посочения в т. 13 срок, той може да получи своята награда и след това, като куриерските разходи са изцяло за негова сметка. За да заяви изпращане на наградата след посочения по-горе срок, печелившият участник следва да изпрати имейл на адрес club@club-bioderma.bg.

Съгласно разпоредбите на Закона за данъците върху доходите на физическите лица (ЗДДФЛ) в сила от 1 януари 2019 година, на облагане подлежат парични и предметни награди на стойност над 100 (сто) лв., получени от физически лица чрез игри, състезания и конкурси, които не са предоставени от работодател или възложител. Спечелилият такава награда участник трябва да предостави на Организатора или подизпълнителя следните данни: три имена, ЕГН и валиден пощенски адрес, тъй като Организаторът е задължен да декларира на годишна база изплатените суми за парични и предметни награди (над 100 лева) в декларация по чл.73. Тези и други данни ще бъдат обработвани според условията на Раздел 9 в Общите условия на сайта.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара