Спечелете безплатен хранителен режим и 20-дневно фитнес меню


Краен срок - 24 юни 2020

Aко за теб няма невъзможни неща, значи си нашият човек! Решихме да те предизвикаме и да тестваме волята ти за положителна промяна. 😍

Търсим 5-има мотивирани души, които са готови да променят тялото и духа си към по-добро. Как? С безплатен хранителен режим и 20-дневно балансирано фитнес меню. От теб се иска да ни позволиш да проследим твоя прогрес.

Всичко, което е необходимо да направиш, за да се включиш е:
✅Последвай Raffy Bar & Gelato във Facebook или Instagram;
✅ Отбележи в коментар 3-ма приятели, които биха се включили в играта;
✅Сподели публично този пост в личния си профил.
На 24.06.2020 г. ще изтеглим петимата късметлии.🧧

Играта се организира и провежда на територията на Република България.

Играта е отворена за участие на всички физически лица с местоживеене в България, с изключение на служителите на „КАНЕЛА 2011 ООД“, както и членове на техните семейства.
3. В случаите, в които участници в играта са лица под 18 години, техните родители или попечители следва да дадат своето съгласие за участие на лицето в играта. За целта родителите или попечителите следва да подпишат декларация за съгласие, която ще им бъде изпратена. В случай, че участникът в играта не осигури съгласието на своите родители или попечители, същият ще бъде отстранен от участие.

Играта е разделена на следните етапи:
· 08.06.2020 – 24.06.2020 г. – период на провеждане/кандидатстване;
· 24.06.2020 г. – избиране на победителите чрез жребий на случаен принцип и обявяване на победителите в срок до 24 ч. (В коментар под съответните публикации във Facebook и Instagram);

· 29-30.06.2020 г. – спечелилите участници заявяват своите награди и се срещат с Организаторите, за да получат своите награди;
· 01.07- 20.07.2020 г. - период за промяна, в този период Организаторите проследяват резултатите, предмет на играта.
 - 11.07. / 19.07.2020 г. – задължителни контролни срещи за снимки и отчитане на резултати;
-20.07.2020 г. - край на играта и обявяване на финалните резултати на всеки от спечелилите;
Всички часове в Играта са по Източноевропейско време на (UTC+02:00).

За да се включи в играта участникът трябва да последва профила на верига заведения Raffy Bar&Gelato - @raffybargelato в Instagram или Facebook страницата „Raffy bar&gelato” и в коментар под публикацията да отбележи 3-ма свои приятели, които биха участвали. В случай, че участникът участва във Facebook условието е да сподели играта в личния си профил.

След изтичане на крайния срок на играта (24:00 ч. на 24.06.2020 г.), чрез жребий на случаен принцип се изтеглят имената на общо 5 участници, всеки от които печели една от наградите.

Наградният фонд за целия период на Играта включва:
· 5 бр. хранителен режим + 20 дневно балансирано меню

Печелившите участници ще бъдат обявени на 24.06.2020 г. с публикация в Instagram страницата на Raffy Bar&Gelato както и в коментар под публикацията с играта във Facebook. Победителите се свързват с Организаторите с лично съобщение на @raffybargelato, за да бъдe организирано получаването на наградата.

В случай, че някой от победителите не се свърже с Организаторите в 5-дневен срок след края на Играта за получаване на наградата, той губи правото си да получи наградата. Организаторите по своя свободна преценка могат, но не са длъжни, да предоставят наградата на резервен изтеглен на томболен принцип участник.

Печелившите участници се задължават да се явят на три контролни срещи и да дадат позволението си да бъдат заснети в последващите периоди на играта, както и всички снимкови материали да бъдат използвани за целите на Играта.

Участието в играта не е обвързано с покупка на продукт.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара