Спечелете 100 продукта Atoderm Intensive gel-crème


Краен срок - 26 юни 2020

Попълнете анкетата и бъдете сред първите, които ще спечелят и тестват един от 100-те продукта ATODERM INTENSIVE GEL-CRÈME 75 мл – интензивна, ултра-лека, бързо попиваща грижа, която подхранва кожата и успокоява сърбежа. Уникалната му гел-крем текстура е подходяща за използване в горещо и влажно време, тъй като попива моментално в кожата и позволява обличането на дрехи веднага след нанасяне! Без да губите повече време в чакане.

Попълнете анкетата до 25 юни 2020. Печелившите ще бъдат обявени на сайта на club-bioderma.bg на 26 юни.

Atoderm Intensive gel-crème е първият продукт против сърбеж със свежа ултра лека текстура*, която бързо се абсорбира от кожата. Формулата му отговаря на специфичните нужди на сухата до атопична кожа в горещ/влажен и тропически климат:

Еноксолонът мигновено и дълготрайно успокоява усещането за сърбеж и намалява желанието за чесане.

Патентованият комплекс Skin Barrier Therapy ™ ограничава адхезията на определени бактерии (staphylococcus aureus) към повърхността на кожата. Тези бактерии могат да влошат сухотата на кожата.

Хидроабсорбиращата технология улавя водата от околната среда, за да оптимизира хидратацията на кожата и да засили нейната бариерна функция. По този начин се ограничава усещането за сърбеж и дразненето намалява.

Витамин РР, биомиметично хидратиращо средство, стимулира естественото производство на кожни липиди и укрепва кожната бариера.

Atoderm Intensive gel-crème съответства на екобиологичния подход на Naos, като предлага продукт за грижа с уникална текстура, която е едновременно много ефективна и приятна за нанасяне, в съответствие с околната среда и начина на живот на пациента.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара