Спечелете мултикукър Tefal One Pot


Играта е приключила!

Печеливш: Stanislava Katsarova



Имаш шанса да спечелиш Tefal One Pot и да се наредиш до един от нашите кулинарни експерти, които приготвиха шест ястия за рубриката “Поръчай си рецепта”.

За целта трябва да ни покажеш в коментар снимка на приготвено от теб ястие, вдъхновено от някоя от нашите теми:
Без остатъци
Пазарувай веднъж, готви два пъти
Бърз обяд
Лесен десерт
Бърза вечеря

Всеки участник има право само на едно участие.

На 08.06.2020 г. /пoнеделник/, от всички участници, изпълнили условието на Играта, ще бъде изтеглен на случаен принцип 1 (един) участник (печеливш), който ще спечели електрическа тенджера под налягане-мултикукър Tefal One Pot.

В мини-играта имат право да се включат всички физически лица, навършили поне 16 години, с постоянно жителство на територията на Република България, с изключение на служителите на Groupe SEB Slovensko spol. S.r.o.” и „ ГЪТС АНД БРЕЙНС ДДБ - ООД” ООД, както и членове на техните семейства (деца, родители и съпрузи). Не се допуска участие от фалшиви профили и посредством всякакви други методи, с цел увеличаване шанса за победа.

При основателно съмнение за злоупотреба организаторите имат право незабавно едностранно да дисквалифицират участници.

Награди – 1 (един) брой електрическа тенджера под налягане-мултикукър „Tefal One Pot“. Печелившият ще бъде определен на случаен принцип чрез автоматична система между всички, които са изпълнили условията от настоящите Правила. Тегленето ще се проведе в присъствието на 3/три/-членна комисия, с представители служители на Възложителя и Изпълнителя, която ще състави Протокол за определяне на печелившия.

Заедно с него ще бъдат изтеглени и 3 /три/ резерви, в случай че избраният победител не пише, откаже или не желае да получи наградата.

Печелившият участник е 1 (един) и ще бъде уведомен чрез коментар под поста на мини-играта на Фейсбук страницата на Tefal Bulgaria, на 8.06.2020 г.

Печелившият участник следва да отговори в срок до 7 (седем) календарни дни, считано от датата на обявяване на резултатите с лично съобщение до Facebook страницата на Tefal Bulgaria, в което трябва да подаде своите данни за доставка на наградата (три имена, адрес за доставка и телефон за връзка).

Наградата се изпраща по куриер на посочения адрес до 10 работни дни от датата на получаване на данните за доставката, като разходите са за сметка на Организатора. Ако Участникът не бъде открит 2 пъти на посочените от него координати/адрес и телефон/ , той губи правото си да получи наградата и такава не се предоставя.

Краен срок - 6 юни 2020

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара