Спечелете страхотно Audi A3 2.0 FSI


Краен срок - 15 юни 2020

Влез в надпреварата за страхотното Audi A3 2.0 FSI!

Трябва само да се регистрираш, напълно безплатно, в сайта на МПС Експерт.

Всички потребители със съществуващи регистрации автоматично участват в играта!

Бонус Играта на МПС Експерт достига до теб с медийното партньорство на DizzyRiders.bg

Питал си се защо изчезнахме така след финала на Тур#2 на МПС Експерт? Научи повече по темата в интервюто, което Ангел от екипа на МПС Експерт даде пред нашите приятели от DizzyRiders.bg. Във видеото ще научиш какво предстои да се случи в Платформата МПС Експерт, както и как точно можеш да се включиш НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО в надпреварата за нашето Audi A3 2.0 FSI.

Както разбираш от репортажа, можеш да спечелиш този автомобил само с регистрация в Платформата МПС Експерт, абсолютно безплатно. За тази игра по повод навършването на една година от старта на нашия проект няма такса участие. Няма да те питаме и какъв е пробега на автомобила. Изцяло на база късмет (с напълно произволно теглене) един от регистрираните в системата ни МПС Експерти ще спечели нашето Audi А3 2.0 FSI.

ЗАБЕЛЕЖКА: До всички, изпитващи опасения, че организираме незаконен хазарт - въпреки факта, че победителят в Бонус Играта ще бъде определен изцяло на база късмет, участието в тази игра е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО! Организираме я изцяло с промоционална цел, което автоматично я разграничава от хазартните игри.

По наше скромно мнение всеки себеуважаващ се авто и мото ентусиаст трябва редовно да следи YouTube канала на нашите приятели от DizzyRiders.bg. В тази връзка, за да спечелиш, задължително трябва да си абониран и за него. Следвай и страниците ни в социалните мрежи!

Желаем ти късмет!

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара