Конкурса за 'Най-дълголетна котка' със 101 награди


Краен срок - 26 юни 2020

Колко години споделяш дом със своята котка? Ако е повече от 10, пиши ни на лично съобщение и я запиши в конкурса за “Най-дълголетна котка”.

Най-възрастният участник ще спечели незабравимо парти за следващия си рожден ден, както и храна PURINA® PRO PLAN®. Победителят ще бъде обявен на 08.07.2020 г., заедно с още 100 участника, които ще получат подарък от 1,5 кг. храна PURINA® PRO PLAN® и ваучер за профилактичен преглед. За да се включиш ни изпрати документ или снимка потвърждаващ възрастта на твоя любимец.

Играта се провежда на страницата на Организатора във Facebook .

За периода на Играта на първите сто участника, които отговарят на условията за участие, посочени в т. 6 (1) (а), (б) и (c) по-долу, ще бъде изпратена храна за котки PURINA PRO PLAN CAT спрямо нуждите на котката, както следва:

- Храна 1x1,5 kg за неКастрирани котки над 7 години – PURINA® PRO PLAN® DELICATE 7+

- Храна 1х1,5 kg за Кастрирани котки над 7 години - PURINA® PRO PLAN® EXPERT CARE STERILISED 7+

- Консуматорска листовка

Голямата награда се присъжда на най-възрастната котка от участвалите за периода на активацията, която ще стане рекламно лице на продуктите PURINA® PRO PLAN® CAT, за което собственикът на котката ще сключи договор с Организатора.

Голямата награда е специален пакет за котешки рожден ден. Неговото съдържание включва:

- Храна 3 х 1.5 kg за котки над 7 годишна възраст - PURINA® PRO PLAN® DELICATE 7+ или PURINA® PRO PLAN® EXPERT CARE STERILISED 7+.

- Парти аксесоари с котешки елементи (шапки, пропсове и украса)

- Играчки за котки

Не се допуска замяна на спечелена награда с паричната й равностойност или с друга награда.

За да участвате в Играта, Вие и Вашата котка трябва да:

Има документ, с който може да докажете възрастта на котката. Това може да бъде паспорт на котката, здравна книжка издадена от ветеринарна клиника, снимка с дата или друг подходящ документ.

Да изпратите данните на котката ви (име и възраст) и нейна снимка на лично съобщение във Facebook страницата на кампанията страницата на кампанията.

Информацията и снимката трябва да бъдат изпратени в периода от 03.06.2020г. до 26.06.2020г.

Първите сто участника, които са изпълнили условията по т. (1) (a), (b) и (c) по-горе, ще получат храна за котки PURINA PRO PLAN CAT

Жури, в което ще участват представител на Организатора и на агенцията, ще проверят всички заявки за участие – дали имат необходимата информация и доказателство за възрастта на котката. Журито ще изготви хронологичен списък с първите 100 котки, които отговарят на условията на Играта.

Стоте котки и големят победител ще бъдат обявени до 08.07.2020г. на Facebook страницата на Purina Bulgaria.

С първите сто участника, които са изпълнили условията, посочени в т. 6 (1) (а), (б) и (c), Организаторът ще се свърже чрез лично съобщение във Facebook, за да уточни телефона за връзка и ветеринарната клиника, от която може да вземе наградата. Ако се наложи, представител на Организатора може да се свърже с печеливш участник по телефон за валидиране на самоличността на участника и/или уточняване на детайли във връзка с доставката на наградата.

В случай, че участник не отговори на съобщението и не предостави адрес, на който наградата да бъде доставена, в срок до 10 (десет) дни от обявяване на печелившите участници, ще се счита, че се отказва от наградата и Организаторът има право да я предостави на друг участник, отговарящ на условията.

За да получи наградата, спечелилият участник трябва да:

- представи в клиниката лична карта, с която удостоверява самоличността си и паспорта на котката, с който удостоверява възрастта. Личната карта се връща веднага.

- да подпише приемо-предавателен протокол и декларация, данните от която ще послужат на Организатора за деклариране и внасяне на данъка върху наградата (ако такъв се дължи).

Наградите се доставят само на територията на Република България.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара