Спечелете столче за кола Chipolino Techno 360 и 10 кашона бебешки бисквити


Краен срок - 20 май 2020

🎁GIVEAWAY с Алекс Петканова🎁

Спечели детско столче за кола модел Techno 360 от Chipolino или цял кашон бебешки бисквити “Боровец” по избор!

👉🏻Последвай страницата на @borovets.wafers.biscuits в Инстаграм. (https://www.instagram.com/borovets.wafers.biscuits/)

👉🏻Напиши в коментар под един от трите "GIVEAWAY" поста кой ще е следващия вкус от бебешките бисквити на "Боровец, който ще вземеш за своето сладко съкровище:
🍌Банан
🥛Мляко
🎃🥕Тиква и морков
🍏🥕Ябълка и морков

Печелившите ще бъдат изтеглени на 20.05. и ще бъдат обявени в страниците на “Боровец” във Фейсбук и Инстаграм на 21.05

Играта ще се проведе с публикация на фен страницата на Александра Петканова в Инстаграм и фенстраницата на “Боровец” - вафли и бисквити в Инстаграм.
Регистрацията за участие се осъществава с коментар под един от трите поста “Giveaway”  в страницата на “Боровец” - вафли и бисквити в Инстаграм.

Участниците трябва да напишат в коментар кой от новите вкусове на бебешките бисквити “Боровец” биха опитали техните дечица.

Задължително условие е коментиралите под поста на играта да бъдат фенове на страницата на “Боровец” - вафли и бисквити в Инстаграм: https://www.instagram.com/borovets.wafers.biscuits/

Награди: 1 победиел ще спечели детско столче за кола от Chipolino https://www.facebook.com/ChipolinoBulgaria/ модел  Techno 360.

10 победителя ще спечелят по 1 кашон бебешки бисквити по избор.

Печелившите се определят с томбола на случаен принцип измежду всички, които са комрнтирали. Томболата ще бъде теглена на 21.05.2020 г. в 12:00ч., като печелившите участници ще бъдат обявени на страницата на “Боровец” - вафли и бисквити в Инстаграм на 21.05.2020г. (до края на работния ден). Ще бъдат изтеглени и равен брой резерви (11 броя), в случай че печелившият не предяви желание да получи наградата си в определения за това срок.

Организаторът се задължава в срок до 2 дни от изтеглянето на печелившите участници да се свърже с тях в съобщение в Инстаграм.

За да получи наградата си, всеки победител се съгласява в рамките на  48 часа да върне отговор, като предостави в лично съобщение до Организатора във Facebook следните данни: три имена; имейл адрес; телефон за връзка.

Ако Организаторът не успее да се свърже с победителя или не получи обратна връзка от него до 1 ден след уведомяването му от Организатора, то победителят губи правото да получи своята награда и тя може да бъде предоставена на следващия по ред, изтеглен резервен печеливш;

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара