Спечелете многофункционално устройство Canon MegaTank PIXMA G3411


Краен срок - 27 май 2020

Знаем, че най-големите приключения започват, когато децата се съберат. Ето защо Canon Creative Park предизвиква деца от различни страни да създадат своя собствена история.

Избери любим герой, отпечатай, изрежи, сглоби, сподели снимка в коментар и участвай за спечелване на принтер PIXMA G.

Освен това, най-сглобяваната играчка в България ще бъде един от главните герои в предстоящата електронна книга с различни приключения на героите от Canon Creative Park. Историята ще бъде написана от популярната българска авторка на книги Деница Минева-Десландес.

В играта имат право да се включат всички физически лица, навършили задължително 18 години, на територията на България, с изключение на служителите на Canon Bulgaria и Paragraph 42, както и членове на техните семейства (деца, родители и съпрузи). Не се допуска участие от фалшиви профили и посредством всякакви други методи, с цел увеличаване шанса за печалба. При съмнение за злоупотреба, организаторите имат право незабавно едностранно да дисквалифицират участници.

Награда: Mногофункционално устройство Canon MegaTank PIXMA G3411

За победител се приема този участник, чието име бъде изтеглено на случаен принцип от софтуер.

Печелившият участник ще бъде обявен на 28.05.2020г.
Печелившият участник ще бъде уведомен чрез лично съобщение във Facebook.
Печеливш участник, получил лично съобщение от Canon Bulgaria, че печели, трябва да отговори в срок до 10 (десет) календарни дни, считано от датата, на която му е изпратено съобщение, в отговор на което трябва да подаде своите контакти (три имена, адрес и телефон за връзка).

Ако Участник не бъде открит в рамките на един месец на посочените от него координати или не отговаря на някое от условията в играта, той губи правото си да получи наградата и се тегли нов участник.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара