Спечелете 5 смарт гривни Huawei 4 Pro


Краен срок - 31 май 2020

🛑П О Д А Р Ъ К 🛑

Сега, повече от всякога е време да разпространяваме положителни емоции и да показваме на хората около нас, колко сме съпричастни.

Ние подаряваме 5 смарт гривни Huawei 4 Pro, за да подкрепим спортуването и здравословния ти начин на живот!

Всичко, което трябва да направиш е да тагнеш приятелите, които най-много са ти липсвали по време на социалното дистанциране.

* Ако искаш да получаваш съвети за добро здраве и здравословен начин на живот, харесай нашата страница Agetis Supplements Bulgaria

Играта е отворена за граждани на Република България на възраст 18 или повече години, с изключение на служители на DarkPony и техните близки роднини и всеки друг, свързан с организацията или съдийството на играта.

Само една регистрация ще бъде приета на човек. Няколко регистрации от едно и също лице ще бъдат дисквалифицирани.

Победителите ще бъдат избрани на случаен принцип от софтуер, от всички регистрации, получени и проверени от Организатора и неговите агенти.

Спечелилите ще бъдат уведомени от Организатора чрез лично съобщение и публично оповестени във Facebook. Ако някой от спечелилите не може да се свърже или не поиска наградата си в рамките на 14 дни от уведомяването, ние си запазваме правото да изтеглим наградата от него и да изберем друг участник.

Организаторът ще уведоми участника кога и къде може да си получи наградата.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара