Спечелете безплатен проект и реализация на мечтания балкон


Краен срок - 29 май 2020

ТРАНСФОРМИРАЙ БАЛКONA

И ти ли подценяваш БАЛКONA си? Стои ли затрупан с ненужни вещи, прашасал и самотен? Или може би отдавна мечтаеш да го превърнеш в малък, уютен оазис – твоята зелена градина, където сутрин слънцето гали косите ти, а вечер се рееш под звездите? В условията, които ни задържат все повече у дома, това често подценявано местенце – балконът, се превръща в единствената ни възможност да излезем на зелено. Да превърнем балкона си в градина е лесно, внася уют, намалява стреса, пречиства въздуха и ни дава още едно място, което да споделим с приятели – #nabalkona.

Вертикалните градини не са само красива украса за терасата ни, те успешно се борят с намаляването на парниковите емисии и вредите, които всекидневно ни нанася замърсеният въздух, който дишаме. Ние искаме да помогнем на теб и на природата. Нека заедно превърнем любимата ни населено място в по-чист, красив и зелен град, защото промяната започва от всеки един от нас. Стани част от нея и се включи в нашата инициатива БАЛКONA. Можеш и да спечелиш  напълно безплатно 3D проект за твоя балкон, а за първото място сме осигурили нещо специално – пълна реализация на проекта!

Правила за играта #nabalkona:

      Излез #nabalkona и запиши твоето мотивирано видео  ИЛИ направи снимки.
      Разкажи защо искаш да имаш балкона на своите мечти! Бъди забавен. Бъди социален. Бъди еко. Бъди креативен и сподели твоята  идея.
      Публикувай своето видео или снимки с описание във Facebook групата ни Na Balkona, а ние ще разкажем на целия свят за теб, като го споделим и на страницата на конкурса www.balkona.design
      Най-нестандартните, най-интересни и  щури отговори ще бъдат отличени и класирани. Един от вас, който спечели сърцата на нашето жури с оригинална идея, ще трансформира балкона си. За него сме осигурили безплатен 3D проект на мечтания балкон и неговата реализация от ONA DESIGN и партньори. За второ място сме предвидили 3D проект, съобразен с индивидуалността на победителя!

      Специална награда ще връчи и публиката – ONA DESIGN ще изготви 3D проект на балкона на този участник, който събере най-много гласове на интернет страницата на конкурса www.balkona.design

    Необходимо условие за участие е терасата да не е с по-голяма площ от 8 m2.

КОЙ ПЕЧЕЛИ ?

Най-нестандартните, най-интересни и  щури отговори ще се класират сред първенците. Трима от вас, които спечелят сърцата на нашето жури с оригинална идея, ще трансформират балкона си.

СРОК ЗА УЧАСТИЕ: 29 МАЙ

ОБЯВЯВАНЕ НА РЕЗУЛТАТИТЕ: 3 ЮНИ

Не подценявай БАЛКONA. Помогни в борбата с мръсния въздух. Украси дома си със зелена градина. Подари си място за приятели и семейство. Участвай, за да бъдеш част от промяната.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара