Спечелете новия Huawei P40 Pro и Huawei Mini Speaker


Играта е приключила!

Печеливши: Diana Sharkova

Huawei Mini Speaker печелят:
⭐Ивета Микова
⭐Diana Sharkova
⭐Ivan Borisov
⭐Yordan Ganev



Участието в играта не е обвързано с покупка на стока или със сключване на договор за предоставяне на услуга. В играта могат да участват само пълнолетни лица, които имат пълна правоспособност и активен акаунт във Facebook. В разпределянето на наградите нямат право да участват служители на Организатора и на свързани компании, както и членове на техните семейства.

Финалното журиране на изпратените предложения ще се проведе между 25 и 29 май 2020 г.

Huawei предизвиква своите фенове да участват с коментар под видео пост, който разказва история. Целта на участниците е да напишат в коментар под поста предложение за сцени, сюжет отнасящ се до това, как да продължи историята, базирайки се на ключови предимства на новия смартфон Huawei P40 Pro, както следва:
Ø Slow motion – етап 1 (от 13  май 2020 г.);
Ø Zoom – етап 2 (от 18 май 2020 г.);
Ø AI точен кадър – етап 3 (от 20 май 2020 г.);
Ø Нощна сцена – етап 4 (от 22 май 2020 г.).

Най-оригиналните 4 истории в България ще получат награда – Huawei Mini Speaker.

4-те най-добри истории от Австрия, България, Хърватия, Чехия, Естония, Гърция, Унгария, Литва, Латвия, Сърбия, Словакия, Словения и Украйна ще получат награда новия Huawei P40 Pro.

Един участник може да спечели само 1 награда по т. 6.1. за описаните по-горе конкретните етапи, но това не изключва спечелване на голямата награда Huawei P40 pro по т.6.2..

Организаторът се свързва с победителя с лично съобщение във Facebook, за да получи адрес за доставка на награда.

Участникът декларира, че идеята и текстът за сценарий са негово собствено дело и няма законови ограничения за неговото използване.

Участникът безвъзмездно се съгласява Организаторът да използва представения сценарий, за създаване на рекламен клип, който включва авторско право или лиценз.

Краен срок - 24 май 2020

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара