Спечелете великденски награди от Mömax


Краен срок - 20 април 2020

Как да участваш:

Стъпка 1
Качи снимка на твоите великденски яйца, декорация, козунаци и т.н. + малко инаформация за тях (например как си постигал този ефект)

Стъпка 2
Разгледай останалите снимки и гласувай наистина за тази, която ти харесва най-много :)

Стъпка 3
Сподели с приятели!

Организаторът предоставя възможност да се публикуват изображения на великденски творения, като чрез гласуване ще се определият 5-те най-атрактивни. Петимата участници, събрали най-много гласове ще спечелят по една от наградите, описани в т.8 наастоящите Правила за участие (“Правила”).

За да се включи в конкурса, участникът е необходимо да влезе в специално създадената за целта страница, да качи снимка на своите великденски творения и да попълни формата за участие. След това участникът разглежда останалите участия и глсува за едно от тях. Всеки учатник има право да гласува само веднъж, като може да даде своя глас за своята снимка.

Участниците имат възможност да спечелят 1 бр. рамка за снимки, 1 бр. декорация със зайци, 1 бр. плато за сервирне и 2 бр. ваучери за пазаруване в Mömax на стойност 20 лв.

Печелившите участници няма право да заменят наградата с друга подобна или да получат паричната им равностойност.

Печелившите ще бъдат определени по броя на гласовете, които са събрали. Победителят ще има възможност сам да избере наградата си, а останалите 4 награди ще бъдат разпределени на случен принцип между втория, третия, четвъртия и петия по събрани гласове.

Наградата се изпраща по куриер на посочен от печелившия адрес до 14 работни дни от датата на получаване на данните за доставката, като разходите са за сметка на Организатора. Ако Участник не бъде открит на посочените от него координати (e-маил адрес и телефон) в рамките на 24 часа от тегленето или не отговаря на някое от условията в играта, той губи правото си да получи наградата.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара