Спечелете подаръчни комплекти - кошница с мезета и бутилка Пещерска


Краен срок - 12 април 2020

#останивкъщи и спечели бутилка Пещерска и кошница с мезета 🍾

Сподели в коментар снимка или видео как ходиш с любимите си хора на гости онлайн и участвай за награда. Печелят тримата участници с най-много харесвания в края на седмицата.

Право на участие в Играта във Facebook имат всички физически лица с местоживеене в България, на възраст над 18 години. Нямат право на участие служителите на Пещерска ракия, „Алайк студио” ООД, членове на техните семейства, както и всички, взели участие в организацията и провеждането на Играта.

След края на играта ще бъдат раздадени следните награди:

    3 бр. Подаръчни комплекти - бутилка Пещерска ракия и кошница с мезета

Всеки участник в играта има шанс да спечели само една награда за периода на играта.

Тегленето на наградата ще се извърши на 13.04.2020 г. , като печелившите ще бъдат участниците с най-голям брой реакции на тяхната публикация. Ще бъде изготвен Протокол, който удостоверява данните на печелившите и ще се съхранява на посочения адрес на компанията.

Печелившите ще бъдат обявени публично на страницата на Пещерска ракия във Facebook - https://www.facebook.com/peshterskarakia/

Организаторите имат право да изискат личните данни на победителите – име и адрес, за изготвяне на окончателния протокол и публично обявяване на печелившите. Организаторите на Играта имат правото да поискат документ за самоличност при предоставяне на наградата. При отказ от страна на печелившия да потвърди самоличността си, той автоматично губи право върху наградата, а наградата не се присъжда. Участниците в Играта са предварително запознати с условията и дават съгласието си да покрият всички данъчни задължения, произлизащи от наградата.

В срок до 4 работни дни след обявяването на победителите на Facebook страницата на 16.09.2019 г., печелившите трябва да предоставят име, фамилия, адрес и телефон за контакт посредством лично съобщение. Ако в посочения срок, печеливш участник не подаде нужните данни за получаване на наградата, то той загубва правото си да получи наградата.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара