Спечелете кафеварки Bialeti и настолни игри


Краен срок - 15 април 2020

ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ награда от www.yuppie.bg

Започна третата седмица от извънредното положение.☹ Вместо да се спасяваме по единично, нека споделим опита си и да обменим идеи за това как да гледаме щастливи деца, между четири стени.😊😊 Въпросът ни към Вас днес е: Какво правите вкъщи по време на карантина?

Очакваме коментарите Ви с интерес и не забравяйте да тагнете свой приятел❗️😊

На 16.04.2020г. ще бъдат изтеглени късметлиите, а наградите са: три настолни игри за деца и две кафеварки Bialeti за мама и татко.😊

Участието в Играта не е обвързано с покупка на услуги, предлагани от Организатора. Участниците са отговорни за спазването на посочените в Общите условия срокове и правила за провеждане на играта.

Организаторът си запазва правото формалностите по връчването на наградaта да се уточняват индивидуално и със спечелилия участник, ако това е необходимо.

В случай че Победителят не потърси своята награда в рамките на три седмици след тегленето на печелившите, той губи правото си да получи своята награда, като тя бива анулирана.

Всеки участник може да спечели само 1/една/ награда.

Имената на печелившите в играта ще бъдат обявени в рамките на 1 /един/ работен ден от изтеглянето им, на страницата на Играта


ЛИНК за участие


Post a Comment

По-нова По-стара