Спечелете преса за коса Rowenta Premium Care


Краен срок - 6 март 2020

Тя иска внимание, очаква любов и държи на красотата и блясъка. Тя е твоята коса - твоята запазена марка. Направи я още по-хубава с Rowenta и магазини ЗОРА - стани свой персонален кофьор с Rowenta Premium Care!

Участвай в играта на магазини ЗОРА и Rowenta в "Шоуто на Блондинките"! Влез на фейсбук страницата на радио Fresh! и виж въпроса за деня. Напиши своя отговор на igra@radiofresh.bg, заедно с име, телефон за връзка и изрично съгласие да обявим името ти при необходимост, и вече участваш в жребия за страхотната награда в края на седмицата - преса за коса Rowenta Premium Care Liss & Curl.

За удоволствието да блестиш с перфектна прическа всеки ден, без риск от увреждане на косъма, има стилизиращи уреди за коса Rowenta Premium Care в ЗОРА. Истински красивата коса е здравата коса. Затова се грижи за нея с любов, и бъди своя професионален коафьор у дома, с пресата за коса Rowenta Premium Care Liss & Curl SF7660.

Благодарение на пресата за коса Rowenta Premium Care Liss & Curl може лесно да оформиш желаната прическа спрямо индивидуалния си стил и предпочитания. Системата 2 в 1 – изправяне и къдрене само с 1 движение, ти позволява да постигнеш изящно права коса или романтични къдрици.

Пресата има йонизираща система, която в комбинация с уникалното покритие на плочите - Cashmere Keratin с арганово масло, правят косата гладка и блестяща. Покритието осигурява оптимално разпределение на топлината по повърхността на плаващите плочи, което в съчетание с опцията за регулиране на температурата (5 степени за избор на температурата) позволяват ефективно изправяне/къдрене при по-ниска температура. Щадящата температура от 170°C* са оптималните градуси, за да предпазите 100% от косъма от накъсване. Пресата загрява бързо - готова е за работа до 30 секунди и се изключва автоматично след 1 час в покой. Захранващият кабел се върти на 360 градуса за по-голямо удобство.

Серията стилизиращи продукти за коса Rowenta Premium Care ще намерите в магазини ЗОРА и на zora.bg.

*Тест, проведен за степента на здравината на косъма при нормална коса от европеиден тип, Независима лаборатория - Франция/ август 2012.

ЛИНК за участие


Post a Comment

По-нова По-стара