Спечелете 8 комплекта серум за мигли Bonilash и спирала Mascara Med


Краен срок - 9 март 2020

Edna празнува си рожден ден!

Зад всяка успяла жена стои... самата тя и още няколко дами, които са я вдъхновили! Напиши ни кои са 8-те жени (известни или не), които са повлияли най-много на живота ти и са ти дали онази искрица вдъхновение, която е запалила пламък у теб. Напиши ни кратък разказ или списък с 8-те жени, които те вдъхновяват ежедневно и ни сподели защо. Изпрати ни текста си на edna@netinfo.bg и добави твоите имена и телефон.

Можеш да спечелиш един от 8 на брой комплекта, които съдържат серум за мигли Bonilash и спирала Mascara Med.

Всички лица, които отговарят на изискванията, описани в т. 4.1. от тези Правила могат да се включат в Играта като за целта трябва да изпратят имейл с кратък разказ или списък по така поставения въпрос, своите имена и телефон. С изпращането на имейл, съответният Участник приема и се съгласява с настоящите Правила и се задължава да ги спазва.

Всеки Участник има право да участва еднократно в рамките на периода на участие.

Описание на наградата - Промоционален комплект серум за мигли Бонилаш + спирала за мигли Маскара Мед

Общ брой награди от съответния вид за целия Период на Играта  - 8 (осем)

Общо награди за целия Период на провеждане на Играта: 8 (осем).

Участниците в Играта, които печелят награда се определят чрез електронно теглене, което се извършва автоматично, чрез специализиран софтуер в централния офис на Организатора и в присъствието на Комисия, съставена от служители на Организатора, която удостоверява резултатите от него. Тегленето ще се извърши на 09.03.2020 г. след 12:00 ч.

Печелившите участници ще бъдат обявени в отделен материал (статия), на официалната страница на Edna.bg на адрес: www.edna.bg.

В случай, че изтеглен печеливш участник е изпратил съобщение по електронната поща (имейл) с необходимите данни, посочени по-горе, но след това в рамките на 3 (три) работни дни с него не може да бъде осъществен контакт на посочения телефон от „Натурпродукт-България“ ООД, за да се уточни начинът на изпращането и получаването на наградата, същият губи правото да получи наградата си и Организаторът изтегля нов печеливш за тази награда. Новият печеливш участник се обявява в същата статия и за него важат сроковете и условията за осъществяване на връзка с Организатора, описани по-горе.

Организирането на раздаването на наградите се осъществява от „Натурпродукт-България“ ООД, които осъществяват контакт с печелившите участници на посочените от последните телефонни номера в изпратеното лично съобщение до Организатора.

За да получи своята награда съответният печеливш участник следва да удостовери пред „Натурпродукт-България“ ООД, че е на възраст над 18 години или ако е на възраст между 14 и 18 години – задължително следва да бъде придружен от родител или попечител при получаване на наградата.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара