Спечелете бонбони Lindt и бутилка шампанско за 8-ми март


Краен срок - 9 март 2020

🎉🎉🎉🎉🎉ИГРА 🎉🎉🎉🎉🎉

Специално за Деня на Жената, PCSHOP.BG ще изненда един от всички участници в нашата игра с бутилка марково шампанско и кутия бонбони - за един още по-хубав празник.

В Играта може да участва всеки, който отговаря на изискванията за право на участие на Официалните правила и който е:

1 Харесал поста с играта във Facebook страницата на PCshop – Електронен магазин на Стемо, на която се провежда играта и коментирал под него с кого ще сподели наградата. ; • За да участвате харесайте поста и напишете в коментар с кого бихте споделили наградата. В играта се тегли 1 победител, който печели бутилка марково шампанско и кутия бонбони.
2 В играта може да участва всеки, който е изпълнил изискванията от точка 7.1. 6.3 Наградите ще се теглят в присъствие на представител от маркетинг отдела на Стемо ООД.

Всички участници, които са изпълнили условията, посочени в тези Правила, ще участват в подбора за определяне на печелившите участници. Имената на спечелите ще бъдат обявени на 10.03.2020г. до 18:00 часа.

Наградите ще бъдат изпращани от Организатора на играта чрез куриер – Спиди или Интерлогистика на печелившия участник, , в срок до 10 дни от датата на получаване на данните. При получаването на наградата, печелившият трябва да представи документ за самоличност. В случай, че участник, спечелил награда, не може да я получи лично, наградата може да бъде получена от лице, упълномощено с изрично нотариално заверено пълномощно, като в този случай пълномощникът следва да предостави и лична карта за идентификация.

Спечелилите участници в Промоцията/Играта, които не са се свързали с Организатора до до 7 (седем) дни от публикуване на имената на фен страницата на организатора, губят правата си върху спечелената награда.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара