Празнувай със Стартер и спечели уникална награда от Starbucks®!


Краен срок - 28 февруари 2019

По случай 18-тия рожден ден на най-забавното сутрешно шоу - Стартер със Симеон и Богдана, ви даваме възможност да стартирате деня си с усмивка и прекрасното усещане, което ви дава кафето на  Starbucks®

В дните преди празничното издание на Стартер, с което шоуто ще отбележи своето пълнолетие на 29-ти февруари, ви даваме възможност да спечелите чаша на Starbucks® и пакет ароматно кафе! А какъв по-прекрасен начин да започнете съботния ден на изключителния 29-ти февруари, освен с кафе и специалното, четиричасово предаване, което ще се излъчва директно от Starbucks® в София, ул. "Ген.Гурко" 62А от 10:00 до 14:00 часа!

От 20 до 28 февруари можете да се включите в играта на Стартер и Starbucks® във фейсбук страницата на СТАРТЕР! Отговорете на дневния въпрос на Starbucks®! Всеки делничен ден някой печели!

От 1971 г. насам Starbucks® се ангажира с това, етично да добива и изпича най-висококачественото кафе арабика в света. Екипът от специалисти по кафе дегустира повече от 250 000 чаши на година, за да гарантира, че всяка чаша е страхотна. Най-доброто кафе расте на по-висока надморска височина. Студените нощи и топлите дни създават по-плътни кафени зърна с по-дълбоки и по-комплексни аромати. Опитайте ги във всяка чаша кафе на Starbucks®.

ЛИНК за участие


Post a Comment

По-нова По-стара