Спечелете ароматен спа уикенд, гифт карти за 200 лв. и шалчета Lenor


Краен срок - 17 май 2020

Участвай и имаш възможност да спечелиш с Lenor

Участието в играта е обвързано с покупка.
Покупката следва да бъде извършена в търговската мрежа на Kaufland България.

    Купи наведнъж перилен препарат (течен или гел капсули) и омекотител Lenor на обща стойност минимум 10,87 лв. (без значение от аромата и грамажа) от хипермаркет на Kaufland в страната в периода от 24.02.2020 г. до 17.05.2020 г. Списък на хипермаркетите на Kaufland, участващи в Играта, можеш да откриеш тук.
    Запази касовия бон от направената покупка на двата продукта и регистрирай кода от касовата бележка на lenor-promo.bg
    Необходимо условие е закупуването на минимум 2 броя продукти Lenor – посочените участващи артикули, a именно 1 брой омекотител и 1 брой перилен препарат, да бъде вписано на ЕДНА касова бележка oт Kaufland България.

Може да спечелиш една от следните награди:

    Дневна награда: шалче с лого на Lenor. Всеки ден в периода на играта ще бъдат изтеглени двама участници, които ще спечелят дневна награда – 1  брой шалче с лого на Lenor.
    Седмична награда: GIFT карта за пазаруване във всеки един обект на Douglas и Beauty Zone в страната на стойност 200 лв.
    Голяма награда: SPA уикенд с две нощувки за двама и включен Арома Арте масаж в АРТЕ СПА & Парк Хотел – Велинград

За да получат спечелена награда от Играта (Играта), печелившите участници са длъжни да запазят и предадат на куриера печелившата касова бележка. Задължително условие е имената на продуктите да присъстват като закупени артикули на ЕДНА касова бележка от Kaufland България.

Наградите Брандирани шалове с лого на Lenor ще бъдат изтеглени чрез специално разработен за нуждите на играта софтуер на случаен принцип в периода на Играта. Наградите ще се печелят инстантно, като всеки участник ще бъде уведомен дали печели награда, веднага след регистрацията чрез съобщение на екрана, както и ще получи уведомителен SMS на мобилния номер посочен при регистрацията си.

Всеки ден в периода на Играта ще бъдат изтегляни по двама участници, които ще печелят дневната награда – по 1 брой брандиран шал с лого на Lenor.

Наградите Gift карта за покупка на стойност 200 лв. за магазините на Douglas & Beauty Zone ще бъдат изтеглени със специално разработен за нуждите на Играта софтуер на случаен принцип измежду всички участници направили минимум една регистрация до 23:59 часа на предходния ден преди тегленето. Тегленията ще се провеждат всеки понеделник в периода на играта, като първото теглене ще се проведе на 02.03.2020 г., а във всяко теглене ще се изтегля по 1 печеливш участник. Последният участник, който ще спечели ваучер за СПА уикенд,  ще бъде изтеглен в първия ден след края на Периода на играта - 18.05.2020 г.

Касов бон, спечелил Брандиран шал с лого на Lenor или Gift карта за покупка, не участва в тегленето за голямата награда - Ваучер за СПА уикенд с две нощувки за двама с включена ароматерапия.

При обявяване на печелившите последните 3 символа от всеки мобилен номер (напр. 0887101***) ще бъдат скрити и няма да бъдат видими на www.lenor-promo.bg 
Тегленето на наградите ще се извършва чрез специално разработен за целта софтуер, предоставен от Мейт Адвъртайзинг ЕООД, с ЕИК 203999626,  със седалище и адрес на управление гр. София, р-н Лозенец, ул."Богатица", 20, бл. -, вх. Б, ет. 2.

С един регистриран касов бон, може да се спечели само по една награда от вид (брандиран шал, Gift карта или ваучер за СПА уикенд) за периода на Играта.

Единният идентификатор на всеки участник е неговият реален и действащ мобилен номер. Потребителят трябва да въведе валиден, реален, действащ и кореспондиращ мобилен номер. Едно физическо лице има право да участва само с един мобилен номер.

Печелившите участници ще бъдат известени чрез SMS на мобилния номер, подаден при регистрация. Печелившите ще трябва да позвънят, за да заявят валидни данни за доставка на наградата на +359888422894 (цена на едно обаждане е според тарифния план на абоната), както и да валидират печелившата касова бележка, която трябва да пазят и предадат на куриера, за да получат наградата си. Ако печелившите не потвърдят наградите си в 5-дневен срок, считано от SMS-известяването, губят правото си да получат наградата. Непотвърдените награди ще бъдат използвани в бъдещи активности на марката.

Организаторът не носи отговорност, ако спечелил участник е пропуснал да забележи съобщението за спечелването и потвърждението на наградата, не е сторил това в 5-дневния срок за потвърждение или не е предоставил валиден, реален и действащ мобилен телефон и/или е направил техническа (правописна) грешка при въвеждането му.

Един участник от един телефонен номер може да направи максимум 5 регистрации в рамките на денонощие. Всеки пореден опит след максимума ще бъде зачетен като невалидна регистрация. Един участник от един телефонен номер може да направи максимум 100 регистрации за целия период на активността. Една касова бележка може да бъде регистрирана само веднъж. С една касова бележка може да бъде спечелена само една награда.

За периода на Играта, с една касова бележка може да се спечели само една награда.

Ако с една и съща касова бележка/фактура са закупени повече от два от участващите в Играта продукти от търговска верига Kaufland България, клиентът има право да направи само една регистрация с тази касова бележка и ще участва с нея в Играта само веднъж.

Цената на участващите в Играта продукти се определя от съответния търговски обект.

Печелившите участници получават наградите си след представяне на печелившата касова бележка за закупените продукти Lenor от Kaufland България на куриера. Задължително условие е имената на продуктите да присъстват като закупени артикули на една касова бележка.

ОРГАНИЗАТОРЪТ УМОЛЯВА УЧАСТНИЦИТЕ В ИГРАТА ДА ПАЗЯТ СТАРАТЕЛНО КАСОВАТА БЕЛЕЖКА НА МЯСТО, КОЕТО ДА СЪХРАНИ НЕЙНАТА ЦЯЛОСТ И ЧЕТЛИВОСТ – НАГРАДИ НЯМА ДА БЪДАТ ПРЕДОСТАВЯНИ СРЕЩУ ИЗТРИТИ КАСОВИ БЕЛЕЖКИ, НА КОИТО НЕ СЕ РАЗЧИТАТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ ЕЛЕМЕНТИ ОТ РЕГИСТРАЦИЯТА!

Наградите ще бъдат доставени с куриер до всеки печеливш в срок от 30 работни дни след подаването на адрес за доставка. В деня на доставка печелившите участници ще получат уведомителен SMS или прозвъняване от куриера. Наградите се доставят на един и същи адрес само веднъж. При отсъствие на печелившите участници последните ще получат обаждане с допълнителни инструкции относно получаването на наградата в рамките на 20 работни дни от съответния куриерски клон. След изтичането на този срок печелившият участник губи правото си да получи наградата, като тя ще бъде използвана в бъдещи активности на Организатора.

Разходите за куриер са за сметка на Организатора.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара