Спечелете пътуване с приятели до мечтаната дестинация с Lufthansa


Краен срок - 30 ноември 2018

Няма нищо по-хубаво от едно пътуване с приятели или семейството. Всъщност има - безплатно пътуване с приятели или семейството.

Германската авиокомпания Lufthansa организира игра “SayYesToTheWorld”, в която може да спечелите билети за вас и до 10 приятеля до дестинация по ваше желание - всяка една точка на света, до която може да се стигне с полет на Lufthansa. Срокът за участие е до 30 ноември. Билетите, които Lufthansa подарява, са за Премиум икономична класа, която дава на пътниците право на повече безплатен багаж, по-голямо пространство в самолета и повече удобства по време на полета.

Карнавалът в Рио де Жанейро, среща с Буда в Банкок, сафари в някоя африканска държава - достатъчно е само да си намислим желание и да участваме. В играта ни очаква земното кълбо - завъртаме го, посочваме мечтаната дестинация и се регистрираме за играта.

Следва най-хубавата част на играта! Всеки участник в томболата може да покани до 10 свои познати. Неговата регистрация ще е валидна, ако поне един от тях се включи в пътуването. То ще е безплатно и за тях, като те ще могат да се включат от което и да е летище от мрежата на Lufthansa и да споделят неговата емоция. Поканените приятели могат да създадат и свое собствено пътуване и да поканят до свои 10 познати.

Точно това е идеята, която стои зад кампанията на авиокомпанията - да споделяме преживяванията си, да откриваме заедно нови места и култури. Защото пътуването е много повече от това да отметнем една държава от списъка си с места, които да посетим. Пътуването е личностно израстване, опознаване на различното от нас и нашия начин на живот, излизане от комфортната ни зона, за да я разширим и премахнем всякакви бариери. А най-хубавите неща са споделените неща.

Доказано е, че едно пътуване заедно може да подобри връзката между хората. Попадането на ново, непознато място далеч от дома създава близост и засилва доверието. Научаваме се по-лесно да приемаме недостатъците на близките ни и да ги разбираме по-добре. Това е и предпоставка да открием нови черти у тях - дори и да прекарваме всеки един ден заедно у дома, новото място създава и нови ситуации, в които реагираме различно. Опознаването на нова култура пък ни прави по-толерантни и по-отворени за света, което няма как да не се отрази положително и на личните ни отношения. Пътуването е и чудесен начин да си разнообразим и да се откъснем от ежедневието.

Идеята на Lufthansa е именно да вдъхнови хората да пътуват заедно.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара