Избери и спечели тоалет от Caramella Fashion


Краен срок - 12 ноември 2018

NEW GAME 💣💣💣

Карамелки <3 Ноември дойде, което означава, че празниците са на една ръка разстояние! <3

Точно по този повод решихме да зарадваме една от вас с перфектния тоалет 😎

Избрахме четири от най-хитовите ни модели, с които можем да ви гарантираме, че всяка една от вас ще бъде ослепителна и засенчваща всички наоколо!

✅Първата рокля "Blue Lace" e решена в невероятна дантела, но най-забележителното в нея е линията, по която роклята се разкроява след талията и завършва в асиметричен силует. Тази комбинация придава елегантност, подчертава талията и прикрива всички несъвършенства надолу.

✅Червено, дантела и прав силует - неустоимата комбинация! Третата рокля е за всички жени, които обожават да са предизвикателни и секси!

✅Третата рокля - стил и класа събрани в една рокля. Изработена от италиански луксозен шифон, подплатен с нежна подплата, завършваща с кристален тюл и всичко това в прекрасния свободен силует. Тази рокля е само за жени с вкус!

✅И последния сет от две части, които могат да се носят както заедно, така и по отделно. Изключително величествен, уникален и единствен комплект, изработен от любимия памук! <3

И така... вашата задача е да вземете трудното решение кой тоалет си избирате 😀, да реагирате на поста по съответния начин "Like", "Love", "Exaa" или "Xa-xa", да напишете избора си като коментар и да споделите този пост със своите фейсбук приятели!

И една от всички, които са изпълнили условията ще спечели това, което си е избрала... С гаранция от нас да бъде ослепителна 😍

Победителката ще бъде изтеглена на 12.11.2018 на случаен принцип от специална програма, която отчита само по един коментар на всяка от вас (независимо колко пъти сте коментирали)

И защото май този пост стана прекалено дълъг,
Успех


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара