Спечелете 1000 ваучера по 25 лв. и 5 ваучера по 500 лв.


Краен срок - 12 август 2018

Как можеш да спечелиш в три лесни стъпки?

1. Плати с Mastercard
Направи покупка на стойност минимум 25 лв. в магазини Фантастико в България в периода на промоцията с дебитна или кредитна карта Mastercard на ПОС терминал на Пощенска банка.

2. Вземи талон с поле за изтриване
Изтегли талон и изтрий полето на гърба, за да разбереш, дали печелиш една от 1 000 награди по 25 лв. във ваучери за пазаруване във Фантастико.

3. Регистрирай талона
Запази талона и бележката от плащането на ПОС терминалa и се регистрирай тук, за да получиш наградата си. Всеки регистриран код ти носи шанс за една от 5 награди по 500 лв. във ваучери за пазаруване във Фантастико.

Наш служител ще се свърже с всички спечелили участници на посочения във формата за регистрация телефон, за уточняване адреса за доставка на наградата.

Промоцията се провежда във всички търговски обекти на верига магазини „ФАНТАСТИКО“ на територията на България.

В кампанията имат право да участват всички картодържатели на кредитни или дебитни карти Mastercard или Maestro, издадени от лицензирани в България издатели на платежни карти („Карти“).

Всеки участник може да участва неограничен брой пъти в Промоцията, в съответствие с настоящите Правила, като един талон може да бъде регистриран само веднъж на Сайта на Промоцията.

Томболата ще се проведе на 23.08.2018 от Организатора на Промоцията. Ще бъдат изтеглени на случаен принцип от регистрираните на Сайта участници за наградите по т. 6.2.

Ще бъдат изтеглени и 3 резервни участници, които ще имат правото да получат награда при условията на чл. 7.4.

Всеки регистриран участник има право да спечели само една награда при тегленето на томболата.

В първия етап на Промоцията ще бъдат разпределени 1000 талони за отстъпка от търговска верига ФАНТАСТИКО, всеки от които на стойност 25 лв.

При провеждането на томболата във втория етап на Промоцията между всички участници, които са извършили успешна регистрация на Сайта, ще бъдат разпределени и 5 големи награди , всяка от които представлява талони за отстъпка от търговска верига ФАНТАСТИКО на обща стойност 500 лв. 6.3. Талон за отстъпка от търговска верига ФАНТАСТИКО може да се използва за заплащане на стоки и услуги само във верига магазини ФАНТАСТИКО .

Спечелените награди не могат да бъдат преотстъпвани, променяни или заменяни с друга награда и не могат да бъдат заменени за паричната им равностойност.

След извършена успешна регистрация на Сайта и след проверка на данните относно извършената картова трансакция, служител на Организатора се свързва с клиента по телефона в срок до 5 работни дни за уточняване на адреса за доставка с куриер на спечелената награда по т. 6.1. (талон за отстъпка на стойност 25 лв. от търговска верига ФАНТАСТИКО ).

Спечелилите участници от проведената томбола по т.5.2. ще бъдат информирани от Организатора, чрез телефонно обаждане до 5 работни дни след провеждане на томболата за уточняване на офис на Банката за получаване на спечелената награда по т. 6.2. (талони за отстъпка на обща стойност 500 лв.от търговска верига ФАНТАСТИКО ). Организаторът допълнително ще публикува името, фамилията, населеното място и последните 4 (четири) цифри на телефонния номер на спечелилите участници от проведената томбола на интернет адрес www.postbankFFpromo.com

Всеки от талоните за отстъпка от търговска верига Фантастико се доставят на спечелилите участници по куриер или в удобен клон на Банката. При получаване на наградата , участникът следва да се увери, че талонът за отстъпка се предоставя в неразпечатан плик.

При извършена трансакция с фирмена карта, наградата се получава от физическото лице, извършило покупката и регистрирало се на обявения сайт.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара