Спечелете външни батерии, спортни бутилки, тениски, шапки и сенници от Telenor


Краен срок - 31 юли 2018

Летни награди с приложението MyTelenor

В периода от 18 юни до 31 юли 2018 г. ако платиш своята сметка към Теленор през мобилното приложението MyTelenor с версия не по-стара от 1.8 и запазиш своята кредитна/дебитна карта в приложението за следващи плащания, участваш в томбола за спечелването на една от няколко награди.

Как мога да участвам?

1.Плати сметка в приложението MyTelenor с кредитна/дебитна карта независимо дали плащането е за твоя или друг номер
2.Запази кредитната/дебитната си карта в приложението за следващо плащане
3.Бъди сред първите 10 000 клиента, които са извършили плащане и запазили своята карта в периода 18.06-31.07.2018 г. през последната версия на приложението MyTelenor за Android или iOS операционни системи (не по-стара от 1.8).

Какви са наградите?

Участниците, отговарящи на условията посочени по-горе печелят една от 10 000 награди.


Как ще разбера дали съм сред печелившите?

В случай, че отговаряш на условията на Кампанията и си един от първите 10 000 клиента извършили плащане и запазили своята кредитна/дебитна карта, ще бъдеш информиран в срок до 5 работни дни от извършване на плащането и запазване на картата, със съобщение във входящата кутия в приложението. В него ще се съдържа информация за получаването на наградата и уникален код за конкретния мобилен номер, с който можеш да получиш награда в магазин от търговската мрежа на Теленор.

За печеливш се счита, извършилият плащане (независимо дали се отнася за неговия или за друг клиентски номер) през MyTelenor и запазил карта в приложението според условията на Кампанията в периода 18.06-31.07.2018 г.

Как мога да получа своята награда?

Ако си сред печелившите, може да получиш своята награда в избран от теб магазин от търговската мрежа на Теленор в периода от 23.06.2018 г. до 15.08.2018 г. За да получиш награда, е необходимо да предоставиш мобилен номер и уникалния код, който си получил в съобщението във входящата кутия в приложението и да се легитимираш с документ за самоличност. Можеш да получиш една от наградите, които са в наличност в магазина, който си избрал. В случай, че няма наличности от наградите в конкретния магазин, можеш да посетиш друг магазин.

С един мобилен номер може да участваш само веднъж в кампанията, независимо от това дали отново отговаряш на условията за получаване на награда.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара