Спечелете 15 морски приключения и 400 000 очила-сламка от Coca-Cola


Краен срок - 19 август 2018

Участващите опаковки са Кока-Кола, Кока-Кола Зиро, Кока-Кола Чери Зиро, Фанта Портокал, Фанта Лимон и Спрайт в стъклени бутилки от 250 мл с промоционални етикети с надпис „Отлепи тук“ на предния етикет и срок на Промоцията на задния етикет.


Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Промоцията, са следните:
Лятно морско преживяване за двама с Coca-Cola

Наградата Лятно морско преживяване за двама с Coca-Cola ще се състои в периода 31.08.2018 – 02.09.2018 и включва транспорт с автобус, 2 нощувки със закуска, обяд и вечеря в Black Sea Rama Hotel; курортна такса, застраховка и целодневна програма; пълно описание на наградата в секция 8.

Наградите по тази точка, които ще бъдат раздадени в рамките на Промоцията, са 15 на брой.

Наградата е с пазарна стойност над 30 лв.

Приемайки награди с пазарна стойност над 30 лева, печелившите се считат за уведомени, че имат задължение по смисъла на чл.8, ал.6, т.2 от Закона за данъците върху доходите на физическите лица (ЗЗДФЛ) и всички свързани условия в същия закон да декларират спечелената награда с подаване на Годишна данъчна декларация.

„Очила-сламка“.

Наградата представлява: комплект пластмасови тръбички, които се сглобяват в сламка под формата на очила, с която може да се пие безалкохолна напитка.

Наградите по тази точка, които ще бъдат раздадени в рамките на Промоцията, са 400 000 на брой.

Закупете бутилка от участващите опаковки. Отлепете етикета и ще откриете:
        а) уникален код за www.mypromocc.bg, който може да бъде регистриран на същия сайт. С необходимия брой регистрирани кодове, съгласно правилата на Промоцията, публикувани на www.mypromocc.bg, можете да вземете участие в томболата за описаната в част 6.1.1 награда. Точният брой кодове, необходими за участие в томболата за награди, е описан в т.7.2.2
        б) текст „очила-сламка“; срещу печеливш етикет с този надпис, потребителят може да получи награда очила-сламка в един от наградните центрове на Промоцията, които са обявени в списък на сайта www.mypromocc.bg. Списъкът с наградни центрове е динамичен и се обновява непрекъснато. Информация за актуалните наградни центрове може да бъде достъпна след запитване на националния ни телефон: 0800 12345 (безплатно обаждане от всички оператори в страната).

Детайли за използване на кодовете под капачките и участие в теглене на томбола за награда по т. 6.1.1.

Регистрация: за да участва в тегленете на томболата, участникът в Промоцията трябва да има регистрация на уебсайта www.mypromocc.bg. Регистрацията е безплатна и изисква следното:

Номер на мобилен телефон. Задължително е Участникът да регистрира своя актуален персонален номер на мобилен телефон, на който може да бъде открит при спечелване на награда.

Адрес. Адресът, който участникът посочва при регистрация в уебсайта www.mypromocc.bg, трябва да бъде пълен, достоверен и да съвпада с адреса, на който участникът желае да получи потвърждение за спечелената от нея/него награда.

Имена и дата на раждане. Задължително е Участникът да посочи своите имена и дата на раждане. Тази информация остава видима само от Участника и администратор на www.mypromocc.bg

При регистрация от Участниците ще бъде поискано да посочат възрастта си (над 18 години), да се съгласят с Условията за ползване на платформата www.mypromocc.bg и настоящите официални правила, като за целта трябва да отметнат поле, че са прочели и са съгласни с Условията за ползване на платформата www.mypromocc.bg и официалните правила на потребителска Промоция „Изненадай лятото с Coca-Cola“.

За да бъде допуснат до участие в тегленето на жребий за спечелване на наградата „Лятно морско преживяване за двама с Coca-Cola“, Участникът трябва да е в необходимата възрастова група за участие (над 18 години) и да регистрира изисквания от Промоцията минимум от кодове за съответната награда:

a) Минимум 20 кодa за участие в тегленето на жребий за спечелване на „Лятно морско преживяване за двама с Coca-Cola“.

Колкото повече билети се закупуват с регистрирани кодове, толкова по-голяма е вероятността за спечелване на награда. Всеки регистриран код е уникален и се използва при участието за награда. Датата за теглене на жребий за наградата „Лятно морско преживяване за двама с Coca-Cola” е 20.08.2018г.

За да бъде допуснат до участие в жребия за “Лятно морско преживяване с Coca-Cola“, което ще се състои на 31.08.2018 – 02.09.2018г. с включен транспорт с автобус, 2 нощувки със закуска, обяд и вечеря в Black Sea Rama Hotel, курортна такса, застраховка и целодневна програма – пикник на яхта, разходка с джетове, pool-парти, участникът трябва да регистрира изисквания минимум от кодове: 20, в периода до 19.08.2018 включително. Победителите трябва да имат навършени 18 г. Ако победителят е под 18 г., то той/тя ще бъде дисквалифициран и на негово място ще бъде изтеглен друг победител или наградата ще бъде дадена на резервния изтеглен победител, ако той отговаря на условията за участие.

        Програма на Лятно морско преживяване за двaма с Coca-Cola – 31.08.2018 – 02.09.2018

        31 август, 2018 /петък/
            09:30 - 17:00 Трансфер гр. София (ст. „Васил Левски“) – Black Sea Rama Golf & Villas hotel
            13:00 - 14:00 Обяд в EGO Pizza & Grill Center, гр. Велико Търново
            17:00 - 17:30 Настаняване в индивидуални вили1
            17:30 - 19:30 Свободно време2
            19:30 - 20:45 Вечеря в ресторант Lake Tavern3
            20:45 - 23:00 Refresh with a Coke or jump in the pool party4

        1 септември, 2018 /събота/
            08:30 - 10:00 Закуска
            10:00 - 10:30 Трансфер Black Sea Rama Golf & Villas hotel - порт Балчик
            10:30 - 16:00 Полудневен яхт пикник5
            16.00 - 16.30 Трансфер порт Балчик – к.к. Албена
            16:30 - 18:30 Джетове плаж Албена6
            18:30 - 19:00 Трансфер к.к. Албена – Black Sea Rama Golf & Villas хотел
            19:30 - 21:00 Вечеря в Steak House3
            21:00 - 01:00 Coca-Cola Perfect Mix Party at Marea Bar

        2 септември, 2018 /неделя/
            08:00 - 09:30 Закуска
            09:00 - 10:00 Освобождаване на вилите
            10:30 - 16:30 Трансфер Black Sea Rama Golf & Villas hotel – гр. София (ст. „Васил Левски“)
        1 Моля, носете лична карта или документ за самоличност. Двойно настаняване във вили с 2,3 или 4 отделни двойни стаи.
        2 Хотелът разполага с вътрешен и индивидуални открити басейни, Спа и Уелнес център, спортен център. Използването им е безплатно за гостите на хотела. Предлагат се масажи за тяло и тенис корт, които се заплащат отделно.
        3 Спортно-елегантно облекло.
        4 Моля, предвидете подходящи дрехи за плуване и защита от слънце
        5 Моля, носете документ за самоличност. За управление на джет се изискват навършени 18 г.
        6 Консумацията от мини бар, рум сервиз, както и всички допълнително поръчки в заведенията на комплекса и извън него се заплащат отделно и са за лична сметка.

Всички печеливши от тегленeтo ще бъдат оповестени на сайта www.mypromocc.bg в деня на изтегляне на жребия. В случай че спечелил участник не е посочил точен или достоверен адрес за доставка на сайта www.mypromocc.bg в рамките на периода 20.08.2018 – 24.08.2018, Организаторът ще се свърже нея/него на посочения телефонен номер. При невъзможност Организаторът да установи контакт със спечелил участник на предоставения телефонен номер за контакт до 16:00 часа на 24 август 2018 г., последният губи правото си на награда, като не се дължат компенсации.

Наградите от Промоцията ще бъдат връчвани по следния начин: Наградите ще бъдат доставяни с куриер до адреса на печелившия, посочен при регистрацията му на сайта www.mypromocc.bg Куриерът ще посети адреса максимум два пъти. Ако първият път печелившият не може да бъде намерен на адреса, куриерът оставя съобщение с адрес за контакт и телефонен номер. Ако по време на второто посещение, печелившият не може да бъде намерен на посочения адрес, или с него не може да бъде установен контакт до 17:30 на 27.08.2018, той/тя губи правото си да получи награда и неговото/нейното място ще бъде заето от резервен победител.

В деня на реалното получаване на наградата печелившият подписва протокол, удостоверяващ, че наградата му е връчена от представител на Организатора. За да получи наградата, печелившият трябва, заедно с протокола, да представи личната карта за сверяване на самоличността, като последната веднага му се връща.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара