Спечелете Play Station 4 silver с два джойстика от Queen's


Краен срок - 19 юли 2018

Хей, приятели на #STUDIOQUEENS, eдин от вас ще грабне този SILVER PS4, специално подписан от ‘Айде БГ, Чоко, Пикпук и Никол и 2 silver джойстика.

За да участвате в играта, трябва да сте абонирани за канала на Studio Queen’s и да коментирате под видеата, които качваме по време на Световното. На 20.07.18г. ще изтеглим победителя. Коментирайте под всяко едно видео до финала на Световното, за да имате по-голям шанс за награда. И не забравяйте, че във всеки епизод, раздаваме и много други награди.

Участника трябва да коментира под видео публикувано в канала с името Studio Queen’s в YouTube.com ( адрес на канала - https://www.youtube.com/channel/UC3YU8SM4cbOqXq_6WcTSKtg ) и всяко видео качено между 15.06.2018 и 15.07.2018

1. Конзола тип Play Station 4 silver с два джойстика
4. Допуска се отклонение във вида на наградите, показани във видео клиповете

Тегленето на печеливш участник ще се състои на 19.07.2018г.. Тегленето започва в 10:00ч.

Тегленето се осъществява от тричленно жури от страна на организатора Тимбарк България, чрез софтуер https://commentpicker.com/youtube.html или подобен.

Организаторът запазва правото си да променя деня и часът на теглене на печелившите, но не по-късно от три работни дни след 19.07.2018.

Печелившите участници ще бъдат обявени в 20:00ч във видеото качено на 20.07.2018г в YouTube канала Studio Queen’s.
2. Освен при наличието на обстоятелства, в които не се публикува видео, зависещи или не от
Ако участникът не предостави необходимите данни за доставка на наградата: три имена, точен адрес и мобилен телефон, или не може да бъде намерен в срок до 1 (един) месец от обявяването на името му като печеливш участник или ако се окаже, че не отговаря на условията за участие за раздаване на награди, Организаторът има право да не предостави наградата.

Наградата се изпрати чрез куриерска фирма на посочения от печелившия адрес най-късно до 25 работни дни, след като участникът е попълнил необходимите данни за извършване на доставката.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара