Спечелете 5 уикенда за двама в приморско с Макдоналдс и Lipton


Краен срок - 16 август 2018

Спечели 5 уикенда за двама в Приморско с Макдоналдс и Lipton. Следи историите ни в Instagram. Може да спечелиш един от пет уикенда за двама в Приморско, ако ги изгледаш целите.

Всеки петък в периода от 13.07. до 16.08., в профила на Макдоналдс България в Instagram https://www.instagram.com/mcdonalds_bulgaria/ ще публикуваме по една серия сторита (поредица). Всяка поредица от сторита ще съдържа в себе си 35 сторита.

Целта на всеки участник е да стигне до последното стори от всяка поредица. На случаен принцип и от всички стигнали до последното стори на всяка поредица, ще се изтеглят петима победителя.

Победителите ще бъдат петима и наградите ще бъдат 5  (пет):

* Наградата представлява уикенд в хотел „Магнолиите“ в гр. Приморско в периода 21-23.09.2018 г., който включва пакет за двама човека – ваучер за настаняване в хотел в двойна стая за две нощувки с изхранване all inclusive. Наградата се предоставя от Куадрант Бевъриджис АД и представители на фирмата ще се свържат със спечелилите кампанията и носят отговорност за всички задължения произтичащи от предоставената награда. За избягване на всякакво съмнение Куадрант Бевъриджис АД не се ангажира да покрива каквито и да е други разходи свързани с пътуването, в т.ч. транспортни разходи, дневни пари, глоби и други санкции във връзка с извършени от печелившите Участници нарушения, разходи за хранене, развлечения, телефонни разговори, мини бар и др. под., извън посочените изрично в настоящите Официални правила. За награди на стойност над 30 лв., Куадрант Бевъриджис АД не поема заплащането на дължимия данък върху доходите на физическите лица. Куадрант Бевъриджис АД следва да издаде служебна бележка за доход на печелившия Участник. Печелившия Участник трябва да декларира дохода, ако той има такова задължение съгласно закона.

Наградата ще се изтегли на случаен принцип в края на кампанията – на 17.08. 2018 г. Победителите ще бъдат обявени на 17.08. до 18:00ч., чрез лично съобщение в Instagram.

За да получи наградата си, победителят трябва да отговори на съобщението от  Организатора, което първият ще получи, за да разбере, че е победител и да изпрати трите си имена, и телефонен номер. Победителят трябва да изпрати това съобщение не по-късно от 23:59ч. на 23.08.2018г., в противен случай ще бъде преотстъпено правото за награда на друг участник.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара