Спечелете уикенд в Регнум Банско Апарт Хотел и СПА


Краен срок - 10 август 2018

СПЕЧЕЛИ УИКЕНД ЗА ДВАМА В Регнум Банско Апарт Хотел и СПА – спокойствие и комфорт на планина!

Радио Благоевград отправя поредното предизвикателство към своите фенове с играта във Facebook „Лято мое“!

„Разкажете“ ни във Фейсбук в един кадър как прекарвате лятото и можете да спечелите уикенд за двама в Регнум Банско Апарт Хотел и СПА.

Предлагаме ви да се насладите на една незабравима ваканция в Банско - най-добрият зимен и летен планински курорт на балканите! А Регнум Банско Апарт Хотел и СПА е уникално място за Вашата почивка, за Вас и Вашето семейство. Тук ще намерите съчетание от обширни апартаменти с невероятен изглед към Пирин планина, единствения аква парк в Банско, единствения хотел предлагащ минерални басейни в село Баня, перфектни условия за конферентни събития, тиймбилдинги, сватби, банкети, детски рожденни дни. Хотелът разполага с най-голямата конферентна зала в Банско – 400 места театрална подредба. Луксозен СПА център, автентична турска кухня през зимния сезон, детски кът и анимация за деца ще допринесат за вашата пълноценна и запомняща се почивка.

Как може да си спечелете уикенд в перлата на Банско - >>>


Публикувайте на стената си във Фейсбук Ваша щура лятна снимка със следния текст към нея:

„Участвам в играта „Лято мое“ на Радио Благоевград. Харесайте снимката ми, за да гласувате за мен! #RadioBlagoevgrad #LiatoMoe#Regnum”.

Най-харесваната снимка ще бъде отличена на 10 август, а авторът ѝ ще получи като награда ваучер за уикенд за двама в най-добрия зимен и летен планински курорт на Балканите.

В конкурса може да участват както фото любители, така и професионалисти, с единственото условие фотографиите да бъдат авторски и на лятна тематика.

Всяко харесване е равно на един глас. Гласуването ще продължи до 10 август, когато ще излъчим победителя – автора на най-харесваната снимка. Всички фотографии, участващи в конкурса, могат да бъдат разгледани в хаштаг канала #LiatoMoe.

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ: Всеки LIKE = Един глас, така че харесвайте, споделяйте и следете развитието на играта за актуалните резултати до 13 часа на 10 август, когато ще отчетем резултатите и ще обявим името на победителя на сайта на Радио Благоевград http://bnr.bg/blagoevgrad и в ефира на предаването "Днес".

Споделете с нас във Фейсбук Вашите летни приключения и спечелете прохладен уикенд в планината!

Очакваме Ви на Фейсбук страницата ни - >>> Радио Благоевград/Radio Blagoevgrad
И Регнум Банско Апарт Хотел и СПА Ви очаква!


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара