Фотоконкурс „Моите Родопи 2018“


Краен срок - 30 септември 2018

Родопите са смайващо красиви, тайнствени, магични и най-вече – фотогенични. Включете се в конкурса „Моите Родопи 2018“ и ни покажете как вашето фотооко е запечатало Родопите, родопската природа, села, градове, топли хора, празници, събития или забавни преживелици. Споделете вашите снимки с нас и нашите почитатели във Фейсбук и спечелете 1 или 2 нощувки, вечеря или обяд в „Косовските къщи“.

Условия за участие

1. Изпратете своя снимка, фоторазказ или видеоклип от Родопите на rodopi@selokosovo.com до 30 септември 2018 г. придружени от до 150 думи описателен текст, като задължително посочите къде и кога е направена фотографията/те или видеоклипа.

2. Посочете:

    – две имена
    – възраст
    – населено място
    – телефон
    – електронна поща
    – адрес за кореспонденция

3. Необходимо е изпращаните материали да са с добро качество и резолюция.
4. В конкурса могат да участват всички лица от страната и чужбина.
5. Всеки може да изпрати неограничен брой фотографии, фоторазкази и видеоклипове за участие в конкурса.
6. Участниците в конкурса предоставят само свои авторски произведения или произведения, за ползването на които имат изрично разрешение от авторите им. Участниците носят пълната отговорност при нарушаване на авторските права на ползваните от тях произведения.
7. Снимките, фоторазказите и видеоклиповете, изпратени за конкурса, заедно с описанието към тях, ще бъдат публикувани във Фейсбук страницата „Косовските къщи“, заедно с двете имена и населеното място на участниците. „Косовските къщи“ може да не публикува неподходящи за целите на конкурса произведения или произведения с лошо качество.
8. Комплекс „Косовските къщи“ си запазва правото да използва участващите произведения в печатни и електронни публикации, свързани с конкурса „Моите Родопи“.

Произведения за конкурса „Моите Родопи“ могат да бъдат изпращани между 1 юли и 30 септември 2018 г. Победителите в конкурса ще бъдат обявени на 15 октомври 2018 г.

Награди

    Победителят в конкурса ще получи ваучер за уикенд за двама (две нощувки със закуски) и вечеря в комплекс „Косовските къщи“.
    Класиралият се на второ място ще получи ваучер за 1 нощувка за двама (плюс закуска).
    Произведението, определено за третото място ще донесе на своя автор вечеря или обяд в ресторанта на комплекс „Косовските къщи“.

Наградните ваучери са със срок на валидност 1 година и важат само при предварително направена резервация и заявка за използването им. Ваучерите не могат да бъдат преотстъпвани на други лица.

Избор на победители

Екипът на „Косовските къщи“ ще разгледа всички произведения, изпратени за участие в конкурса и ще определи най-добрите от тях, които представят най-добре идеята на конкурса, носят най-голяма естетическа наслада, удовлетворение и добра идея.

Екипът на „Косовските къщи“ пожелава успех на всички участници!

Снимка: Диана Недева, София, спечелила второ място в конкурса „Моите Родопи 2016“


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара