Играй за награди с Топчовците в Kaufland


Краен срок - 5 юли 2018

Запознай се с Топчовците – 32 причини да обичаш футбола и да се вълнуваш за Световното. Събирай Топчовци и можеш да спечелиш страхотни награди с подписа на Бербатов, връчени лично от него.

Пазарувай в Kaufland и за всеки 20,00 лв. от твоята сметка ще получиш един Топчо на касата. Ние ще даряваме част от сумата на Фондация "Димитър Бербатов".

Купи албума, който ще намериш на специалния дисплей в твоя Kaufland хипермаркет. Открий и специално маркираните продукти от кампанията, с които на касата получаваш допълнителен Топчо.

Събери всички 32-ма Топчовци и заедно с пълния албум заповядай на Информация в твоя хипермаркет Kaufland, където ще получиш специален печат и 33-ти Топчо с българския флаг и подпис на Димитър Бербатов.

Въведи номера на албума и кода от опаковката на специалния Топчо на kaufland.bg до 05.07.2018 г. и ще се включиш в играта за 50 оригинални топки на Световното с подписа на Бербатов, които ще бъдат връчени лично от него. Печелившите ще изтеглим на 06.07.2018 г.
Ден преди финала на Световното – на 14.07.2018 г. заповядай на специално събитие на паркинга на Kaufland на бул. "Ген. Тотлебен" 36, където ще те очаква самият Димитър Бербатов, за да се забавляваме заедно, да печелиш награди, както и още много изненади.

Участник в Играта е всяко лице, събрало специалния албум с всички 33 (тридесет и три) различни Топчовци и попълнило коректно и изпратило на www.kaufland.bg онлайн формуляр за участие с необходимите свои лични данни, уникалния код от специалния Топчо и серийния номер на албума.

За участие в Играта желаещите трябва да съберат и поставят всички 33 (трийсет и три) броя различни Топчовци в специален албум.

32 (трийсет и два) от видовете Топчовци могат да бъдат получени на каса, в който и да е хипермаркет Kaufland на територията на Република България, при покупка в периода  04.06.2018 г. – 01.07.2018 г., както следва:
а) при покупка на стойност минимум 20 лв. (двайсет лева) в който и да е хипермаркет Kaufland на територията на Република България, желаещите да участват в Играта имат право да получат един Топчо, поставен в пакетче. Съответно, при покупка на стойност най-малко 40 лв., желаещият да участва има право на два Топчовци и т.н.;
ИЛИ
б) при покупка на един от посочените по-долу продукти или комбинация от продукти, желаещият да участва има право да получи един Топчо:
1. Изи прах за пране (за бяло или за цветно) в периода 04-10.06.2018;
2. Изи гел за пране (за бяло или за цветно) в периода 04-10.06.2018;
3. Различни размери матраци TED Eucalyptus fresh в периода 11-17.06.2018;
4. 4 броя газирани напитки в разфасовка от 2 л. с марка Пелистерка – кола, битер лимон или портокал, в комбинация или от един и същи вид, в периода 18-24.06.2018;
5. Nescafe classic 250 гр. разтворимо в метална кутия в периода 25.06-1.07.2018.
6. LOTTO малка топка за футбол, в периода 4.06-1.07.2018;
7. LOTTO футболна топка, размер 5, в периода 4.06-1.07.2018;
8. LOTTO спортна бутилка, в периода 4.06-1.07.2018;
9. LOTTO спортен сак–раница, в периода 4.06-1.07.2018;
10. LOTTO спортна чанта, в периода 4.06-1.07.2018.

При закупуване на продукт по буква „б“, стойността на продукта участва и при определяне на броя Топчовци, които могат да бъдат получени при условията на буква „а“.

Последният – тридесет и трети Топчо може да бъде получен на бюро „Информация“ във всеки хипермаркет Kaufland след представяне на специален албум с поставени в него 32 броя различни Топчовци.

За участие в Играта желаещите трябва да закупят специален албум с уникален сериен номер, в който се поставят Топчовците. Албумът може да бъде закупен от специално поставени дисплеи във всеки хипермаркет Kaufland на територията на Република България. Стойността на албума е 4,99 лева с включен ДДС.

Уникалният код на специалния Топчо и серийният номер на албума могат да бъдат регистрирани на онлайн платформата на играта само веднъж.

Всеки участник има право да участва с неограничен брой албуми, но може да спечели само една награда в рамките на Играта. В случай че участник бъде изтеглен като печеливш повече от един път, неговото място ще бъде заето от първия изтеглен резервен участник.

В тегленето на наградите участват само коректно попълнени и изпратени в срок онлайн формуляри.

Участието в Играта дава възможност за спечелване на награда – ОФИЦИАЛНА ФУТБОЛНА ТОПКА на Световното първенство по футбол 2018 г.

Един участник може да спечели само една от 50-те топки, предвидени като награди в настоящата Игра.

Коректно попълненият формуляр следва да бъде изпратен чрез онлайн платформата на Играта най-късно до 23:59 часа на 05.07.2018 (четвъртък). Формуляри, изпратени след този час, няма да участват в тегленето на наградите.

Наградите ще бъдат изтеглени на случаен принцип на 06.07.2018 г., в присъствието на Комисия, съставена от представители на следните звена: „Ревизия“, „Право и съответствие“ и „Маркетинг и реклама“, която удостоверява резултатите от тегленето.

Печелившите имена ще бъдат обявени само и единствено след обработване на всички регистрирани формуляри за участие.

Само печелившите Участници ще бъдат уведомявани – чрез телефонно обаждане или по имейл до 3 (три) работни дни след тегленето на наградите.

Имената на спечелилите участници, и наградите, които печелят, ще бъдат публикувани на официалната интернет страница на Kaufland България (www.kaufland.bg) след свързване и потвърждение от страна на Участниците.

Печелившите Участници ще могат да получат своята награда на специално събитие, което ще се проведе на 14.07.2018 г. на паркинга на Kaufland София – Крива река, който се намира на бул. Ген. Тотлебен 36, София. В случай че печеливш участник няма възможност да присъства на събитието, наградата му се изпраща до посочен от участника хипермаркет Kaufland. Участникът може да получи наградата си от бюро „Информация“ в посочения от него хипермаркет в срок до 3 седмици от провеждане на тегленето.

За получаване на наградата печелившият Участник следва да предостави на служител на Kaufland България попълнения с всички Топчовци специален албум, с който е спечелена наградата, както и документ за самоличност за удостоверяване съответствието на данните на лицето с данните на печелившия. При получаване на наградата се подписва приемо-предавателен протокол.

Тъй като наградата е на стойност над 30 лв. (трийсет лева), Организаторът се задължава да предостави на печелившите участници служебна бележка, удостоверяваща стойността на наградата, след попълване на декларация. Печелившите ще могат за използват служебната бележка за подаване на своята годишна данъчна декларация във връзка с изискванията на Закона за данъците върху доходите на физическите лица. С цел издаване на служебната бележка, печелившите участници предоставят необходимите лични данни в съответствие със Закона за данъците върху доходите на физическите лица.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара