Конкурс "Най-красива абитуриентка"


Краен срок - 15 юни 2018

За 12-а поредна година Dir.bg ти дава шанс да се включиш в конкурса "Най-красива абитуриентка". През 2017 г. победителка стана естествената и лъчезарна Мила Слепцова, пълна отличничка от СМГ, която грейна на бала с приказна рокля за 85 паунда.

Момичето, което търсим, завършва училище тази година и иска да сподели своите красиви емоции от бала и приказните мигове, прекарани със съучениците на празника. Ако това е твоята история, имаш огромен шанс да станеш победителка в конкурса ни за "Най-красива абитуриентка 2018"!

Виж как да участваш в 2 стъпки:

1. Прочети Общите условия на конкурса "Най-красива абитуриента" на Dir.bg.

2. Изпрати съобщение в Messenger на фейсбук страницата ни Конкурс за Най-красива абитуриентка с текст: "Прочетох и се съгласявам с Общите условия на Конкурса Най-красива абитуриентка", заедно с име и фамилия, възраст, името на училището, в което завършваш, и населеното място, в което се намира то. Не забравяй да качиш в съобщението и снимките от бала си, с които искаш да се включиш в конкурса! Успех!

Наградата е СПА ваканция за двама в апартхотел "Лъки Банско" в подножието на Северен Пирин. Ваучерът за победителката в "Най-красива абитуриентка" включва две нощувки в "Студио Лукс" с богата закуска и вечеря, и ползване на басейн със соли от Мъртво море, джакузи, сауна, солна стая за релакс и много други удобства.

Крайният срок за изпращане на снимки за конкурса е до 23:59:59 часа на 15 юни.

Потребителите на Dir.bg ще определят с гласовете си 10-те най-харесвани снимки. Гласуването се провежда във фейсбук страницата на конкурса чрез натискане на бутона "Like" под съответната снимка. Редакцията на Dir.bg ще номинира още 10 снимки. На финала звездното жури ще избере сред тези 20 снимки "Най-красивата абитуриентка". Победителката ще бъде обявена на 19 юни 2018 г.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара