Спечелете Nokia 6 и 20 билета за кино


Краен срок - 6 юли 2018

Здравина и дълъг живот на батерията са първото нещо, за което се сещаш, когато чуеш NOKIA!

Сега новите смартфони NOKIA - Новият Nokia 6, Nokia 7 Plus и Nokia 8 Sirocco идват с още допълнителни предимства!

- Батерията на Nokia 7 Plus е 3800 mAh и издържа до два дни между две зареждания; За 30 мин. зарежда от 10 до 50% с Type C и функция „бързо зареждане”
- Nokia 7 Plus и Nokia 6.1 са изработени от цяло парче алуминий, серия 6000
- Nokia 8 Sirocco  е изработен от стомана; 95% от покритието му е Corning Gorilla Glass 5 стъкло за оптимална здравина и изключителен дизайн.
- Nokia 7 Plus е с 6-слоя  керамично на допир покритие

И трите модела са с Чист Android - Част от програмата на Google AndroidOne, която гарантира софтуерно изживяване, създадено от Google - с оптимизиран, лесен за използване интерфейс и подбран набор от предварително инсталирани google приложения и безплатно неограничено висококачествено хранилище с Google Photos и без досадни излишни приложения, които утежняват и забавят работата на устройството. Телефоните, включени в програмата получават най-доброто от Android – гарантирано от Google.

Сега Радио ENERGY ти дава възможност да спечелиш новия NOKIA 6! Отговори на въпроса на NOKIA във фейсбук страницата на Радио ENERGY и всеки ден някой ще печели по два билета за най-актуалните кино прожекции, а на 6 юли 2018 един от всички отговаряли правилно на поне един въпрос, ще спечели новия NOKIA 6!

За участие в Промоцията лицата, отговарящи на изискванията на настоящите Правила, могат да посетят www.facebook.com/radioENERGY.bg, където ще има публикуван въпрос, свързан със смартфоните Нокия 6, Нокия 7 Плюс и Нокия 8 Сироко. Отговорите трябва да бъдат публикувани като коментар под поста със съответния въпрос.

Всеки ден, в периода на промоцията, на случаен принцип, ще бъде избиран по един участник, отговорил правилно на въпроса, който ще печели 2 билета за кино. На 6 юли 2018 г. отново на случаен принцип ще бъде изтеглен един участник от всички, отговаряли правилно в периода на промоцията на поне един въпрос. Той ще спечели смартфон Нокия 6

Имената на печелившите ще бъдат публикувани на интернет страницата на радио ENERGY, както и обявен в ефир.

Награда:

20 броя билети за кино
1 бр. смартфон Нокия 6

Организаторът  не се ангажира с поемане на транспортните разходи за придвижването на печелившия до офиса на Радио ENERGY, с цел получаване на наградата.

Спечелилите участници ще получават наградите си в срок от 2 седмици, след приключване на промоцията, с куриер за сметка на Нокия България.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара