Подивей за трофей, вземи Lion и спечели футболни награди


Краен срок - 11 юли 2018

По време на футболно лято 2018 купи десерт LION® и участвай за футболни награди!

В Играта участват всички десерти с марка LION®.

За срока на Играта ще бъдат раздадени общо:

    2 награди, които дават възможност на футболен фен да коментира в студио един от двата полуфинални мача през последната седмица на Световното първенство по футбол 2018.
    5 награди за гледане на финала на Световното първенство по футбол от киносалон Cine Grand Sofia Ring Mall, като един от спечелилите тази награда, ще коментира и в Live студио. Всяка награда дава право на печелившия да вземе със себе си до 40 свои приятели в киносалона.
    Възможност 8 потребители да направят свои отбори, с които да участват на футболен турнир. Всеки отбор се състои от трима играча, като мачовете ще се състоят в периода 13-15 юли в гр. София.

Не се допуска замяна на спечелена награда с паричната й равностойност или с друга награда.

Наградите са лични, не могат да бъдат преотстъпвани или заменяни на лица, които не са участвали и/или не са спечелили в настоящата Игра.

Потребител, който желае да участва в Играта, закупува десерти с марка LION® на стойност минимум 2 (два) лева в една касова бележка. Покупката трябва да се е случила в периода на Играта.

Потребителят сe регистрира на интернет адрес: promo.nestle.bg („Сайта на Играта“). За да се регистрира, потребителят попълва собственото си име, електронен адрес (e-mail) и парола. Алтернативно, потребителят може да използва личния си профил в социалната мрежа Facebook.

След това участникът регистрира касова(и) бележка(и) от закупените продукти, участващи в Играта, въвеждайки номера от касовата(ите) бележка(и), като задължително прикрепя снимка на касовата(ите) бележка(и). Касовата(ите) бележка(и) трябва да са добре четими, защото служат за доказателство за направената покупка и участие в Играта според правилата й. Касови бележки могат да се регистрират 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата в периода на Играта.

Всеки участник има право на неограничен брой участия в Играта за спечелването на 1 от посочените в т. 5 (1) награди. Един потребител може да участва с една касова бележка само веднъж. Един потребител има право на неограничен брой участия с различни касови бележки, отговарящи на условията на Играта.

Пазете касовите бележки.

Всеки участник е длъжен да пази всички регистрирани касови бележки, с които е участвал, до 60 дни след края на Играта.

Всяка седмица, от началото на играта - 20 юни до 11 юли 2018 г., на случаен принцип, ще бъдат изтеглени печелившите, като тегленето ще се осъществява от специализиран софтуер в присъствието на представители на „Нестле България“ АД. В периода на играта ще се проведат 3 тегления на награди:

На 28.06 ще се изтеглят 2 награди за гледане на финала; 3 награди за футболния турнир;

На 05.07 ще се изтеглят 2 награди за гледане на финала; 3 награди за футболния турнир; 1 награда за коментатор на един от двата полуфинала.

На 12.07 ще се изтеглят 1 награда за гледане на финала; 2 награди за футболния турнир; 1 награда за коментатор на един от двата полуфинала.

Ще се изтеглят 10 (десет) резервни участници, в случай че не може да се установи контакт с някои от спечелилите за получаване на наградата.

След изтеглянето на печелившите и валидирането на тяхното участие според правилата на Играта, печелившите ще бъдат публикувани до два работни дни, от датата на теглене, посочена по-горе, на Сайта на играта.

С печелившите ще бъде осъществена връзка чрез имейл адреса, който са подали при регистрация, в рамките на един работен ден след обявяване на печелившите за уточняване детайли относно  използването на наградата. В случай, че спечелилият участник не отговори на имейла и не предостави необходимата информация в рамките на три работни дни, ще се счита, че спечелилият се отказва от получаване на наградата и Организаторът има право да я предостави на друг участник, отговарящ на условията и изтеглен като резерва.

Наградите се предоставят на спечелилите участници, отговарящи на условията на настоящите правила за участие в Играта.

Участниците в Играта трябва да запазят регистрираните касови бележки, чрез които са закупили продуктите и са участвали в Играта и да ги представят на куриера при доставянето на наградите им. Ако участникът не представи касовите бележки, той губи правото да получи наградата.

Всеки участник има правото на участва във всички тегления с касовата бележка закупена в периода на играта. Всеки участник има правото само на една награда за целия период на играта.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара