Спечелете слушалки, спортни сакове и тефтери от Fresh


Краен срок - 22 юли 2018

Вярваме, че всяко дете има свой природен талант, който заслужава да бъде насърчен.
“Природни таланти” е инициатива на Fresh, която цели да намери, представи и популяризира природните таланти на България.

Каним ви да споделите с нас природния талант на вашето дете - независимо дали става дума за наука, изкуство, спорт и всичко останало, с което децата могат да ни изненадат и развълнувaт. А ние ще го насърчим със специални награди от FRESH.

Участието в Промоцията не е обвързано с покупка. За да участва в нея, всеки участник трябва да премине през следните стъпки:

    Да влезе на страница на http://philicon.bg/freshtalents/
    Да публикува таланта на своето дете под формата на снимка или видео
    Да попълни регистрационна форма с данните си

Видеото и снимките подлежат на модерация съобразно настоящите правила и нравствените норми и трябва да бъдат одобрено за участие от администраторите на промоцията, за да бъде потвърдено участието за наградите в играта.
Видео материалите трябва да са в рамките на 200 mb.
За потвърждение на участието не се изпраща уведомление до Участника.

Участниците могат да качват своите видеа и снимки кодовете от 24:00 часа на 21.06.2018 г. до 23:59:59 часа на 22.07.2018 г.

Участниците в Промоцията имат право да участват с по 1 брой снимка или видео на седмица.

Всяка одобрена сниимка или видео, участва в предстоящото теглене, както и във всички тегления до края на играта.

В Промоцията ще бъдат разпределени следните награди:

    60 тефтера
    60 спортни сака
    60 музикални слушалки
    
Наградите в играт ще се теглят в определен ред, на случаен принцип, измежду всички участници, качили поне по една снимка или видео от началото на промоцията до крайния срок за участие.

Всяко от тегленията ще се извърши чрез специализиран компютърен софтуер. Печелившите ще бъдат определени на лотариен принцип измежду всички регистрирани към момента на теглене. Организаторът няма да използва този софтуер или каквито и да било други процедури и алгоритми по начин, който позволява да се предопредели резултатът от проведеното случайно разпределение на наградите.

Печелившите за съответния ден ще бъдат публикувани в подстраница „Печеливши” на сайта http://philicon.bg/freshtalents/

Всеки потребител има право да спечели само по една награда за цялата продължителност на играта – тефтер, музикална слушалка, спортен сак.

Участниците, спечелили награда, ще бъдат уведомени за това с e-mail съобщение на електронния адрес, който са посочили в електронната форма за регистрация на сайта http://philicon.bg/freshtalents/  до 5 работни дни след тегленето. Имената на печелившите ще бъдат публикувани и на интернет сайта на промоцията http://philicon.bg/freshtalents/

Ако Организаторът не успее да се свърже с печелившия участник и участникът не се свърже с Организатора в рамките на 30 работни дни след изпращането на уведомителен имейл, печелившият губи правото си да получи наградата.

Наградите ще бъдат изпратени до печелившите участници в срок до 30 календарни дни след съответното теглене чрез куриер. При получаване на наградата участникът трябва да подпише декларация за получаване, която ще му бъде предоставена от куриера на място.

Наградата ще се предостави след показване на документ за самоличност.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара