Спечелете телевизори, лаптоп, смартфон, прахосмукачки и кафемашини от Зора


Краен срок - 30 юни 2018

За нас Вие сте най-ценната награда, но за жалост ЗОРА ще трябва да Ви каже СБОГОМ!

Вие можете да промените това.

Четете тази информация, тъй като от 25 май 2018г. влизат нови европейски правила за защита и съхранение на личните данни, които задължават всеки бизнес да обнови изцяло своите Общи условия.

От 25 Май 2018г. освен, ако изрично не си дадете Вашето съгласие ние няма да имаме възможността да се свързваме с Вас информирайки Ви за промоционални активности, провеждане на игри, томболи, предоставяне на промо кодове с отстъпка и още много интересна и полезна информация.

Със следващото влизане във Вашия профил на ЗОРА или регистрирането на нов, ще бъдете попитани за потвърждение, че сте съгласни с нашите актуализирани "Общи Условия". Даването на съгласие ще Ви даде възможност да участвате в томболата "Здравей е по-добре от Сбогом" и да играете за да спечелите: 1бр. Ноутбук APPLE MACBOOK AIR 13" 128GB MMGF2, 1бр. Мобилен телефон APPLE IPHONE 8 256GB SPACE GRAY MQ7C2, 4бр. Прахосмукачка Finlux PRO889 WI-FI, 10бр. Прахосмукачка FinluxFVC-450W, 10бр. Кафемашина Finlux FEM-1791, 1бр. Телевизор Philips 55POS9002/12 OLED, 1бр. ТВ LED LCD Sony KD55XF8596BAEP

Условия за участие в Томболата:

    Право на участие в Томболата има всяко физическо лице, навършило 18-годишна възраст имащо регистрация в сайта https://zora.bg/ или ги е навършило към датата на създаване на профил/регистрация с изключение на служителите на Организатора, членове на техните семейства, както и всички физически лица, взели участие в организацията и провеждането на Томболата. Юридически лица нямат право да участват в Томболата.  
    Всеки, участник, който е  регистриран, или се регистрира на https://zora.bg/ и  който в периода от 24.05.2018 г. до 30.06.2018 г. е потвърдил съгласие за участие в Томболата.
    Една регистрация дава право на спечелване само на една награда от Томболата.
    Участието в Томболата е безплатно и не е обвързано с покупка на определен продукт или услуга.
    За да се включи в Томболата, всеки участник трябва да посети интернет страницата на "ЗОРА М.М.С." ООД, https://zora.bg/,и да създаде свой профил, ако няма такъв и да приеме "Общите условия" и правилата на томболата, а този който има трябва да приеме "Общите условия" и правилата на томболата.
    Регистрацията на участника (създаване на профил) включва следните данни: име, фамилия, адрес, валидна електронна поща, телефон за контакт и съгласие, че участникът е запознат с правилата на играта. Полетата се записва през линк: https://zora.bg/account/address/shipping , което се достъпва от страниця Моят Профил под страница Адреси за доставка.

Награди и избор на победители

- Участниците в играта се състезават за
1 бр. Телевизор Philips 55POS9002/12 OLED
1 бр. Телевизор LCD Sony KD55XF8596BAEP
1 бр.  Лаптоп APPLE MACBOOK AIR 13" 128GB MMGF2
1 бр.  Смартфон APPLE IPHONE 8 256GB SPACE GRAY MQ7C2
4 бр.  Прахосмукачка Робот Finlux PRO889 WI-FI
10 бр. Прахосмукачка Finlux FVC-450W
10 бр. Кафемашини Finlux FEM-1791

- Определянето на победителите и разпределението на наградите се извършва на лотариен принцип в присъствието на нотариус на 05.07.2018г. В деня на жребия победителите ще бъдат оповестени на интернет страницата "ЗОРА М.М.С." ООД, https://zora.bg/, като победителите ще бъдат известени чрез имейл адреса, посочен за контакт .

- Печелившият трябва да отговори най-късно до 10 дни след получаването на информационния имейл, с потвърждение на имейл от който е получено уведомлението, че желае да получи наградата, като посочи три имена, ЕГН, адрес и телефон за връзка с оглед получаване на указания за получаване на наградата.

- Ако победителят не отговори до 10 дни след получаването на информационния имейл той губи правото си за получаване на награда. В този случай Организаторът може да изтегли друг победител за спечелената  награда.

- Наградите се връчват във вида, в който са обявени, не могат да се заменят с други или да се предоставя паричната им равностойност.

- Организаторът не носи отговорност в случай, че участникът не спази посочения срок за изпращане на потвърждение по мейл или е предоставил невалидни/неверни данни за контакт и не е получил информационния мейл за спечелената от него награда.

Спечелете СЕГА

2 Коментари

  1. Къде се публикуват имената на печелившите?Или както обикновено,както всичко в България е нагласено?

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара