Спечелете супер оригинален куфар от Sun Spree Travel Partner


Краен срок - 23 юни 2018

СНИМАЙ И СПЕЧЕЛИ СЪС Сън Сприй! 📸📸🎁

👍 Харесай страницата ни във Фейсбук и сподели тази публикация;
📸 Снимай брандирания автобус на Sun Spree Travel Partner, който върви по линията на 204, в София
💬 Качи оригиналната си снимка като коментар под тази публикация и вече ИГРАЕШ за супер оригинален куфар!

В Активността има право да участва всяко физическо лице, което отговаря на условията, посочени в Раздел 4. За участие в Активността потребителите трябва да: ХАРЕСАТ страницата на Sun Spree Travel Partner във Фейсбук: https://www.facebook.com/SunSpreeTravelPartner/;
 да СНИМАТ и публикуват, като коментар под рекламната визия, снимка на БРАНДИРАНИЯ АВТОБУС С N204, в град София.

Условието дадена снимка да участва е да не бъде копирана от друга кандидатура. Копирани снимки ще бъдат трити от ОРГАНИЗАТОРА и няма да участват в томболата. Зачита се само 1 кандидатура от участник. Участието в Активността не е обвързано с покупка на стоки и/или услуги. Забранено е използването на всякакви методи, които по един или друг начин добавят регистрации "автоматично" вместо Участниците. Всеки Участник, който се опита да наруши или наруши правилата на Активността („Нарушение”) ще бъде автоматично дисквалифициран от Организаторите.

Подаръкът, за който следва участниците да играят е осигурен от Sun Spree Travel Partner и представлява куфар за пътуване. Не се допуска размяна на наградата за паричната й равностойност или за други материални, или нематериални изгоди.

Екипът на Sun Spree Travel Partner ще проведе теглене за определяне на печеливш измежду всички участия на 23.06.2018 год., отговарящ на условията, описани в раздел 5 чрез онлайн инструмент за онлайн теглене на случаен принцип. Всички участници имат равен шанс за печалба, стига кандидатурата им да отговаря на условията. Печелившият ще бъде обявен на фен страницата на Sun Spree Travel Partner във Фейсбук в деня на тегленето. Печелившият ще получи лично съобщение във Фейсбук, оповестяващо за това, че печели. В отговор на съобщението, той/тя ще трябва да даде валидни данни за връзка (имейл адрес, телефонен номер).

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара