Спечелете 21 плюшени мечета и 42 бр. крекери от Pombar


Краен срок - 19 юли 2018

За да участва в томболата с награди в кампания „Аз съм ПЕЧЕН“, всяко заинтересовано лице, което отговаря на условията за участие, трябва да премине през следните стъпки:

Да посети страницата на играта „Аз съм ПЕЧЕН“ (http://www.pombargame.bg) и/или на страницата във Facebook приложението https://www.facebook.com/PombarBulgaria/app/1758552814181115/

Да приеме Facebook приложението, чрез което се съгласява с настоящия регламент и условия на играта, и по този начин се регистрира в играта с профила си във Фейсбук;

Участниците в играта ще трябва да наредят правилно един, от двата пъзела, които са налични на страницата на играта (http://www.pombargame.bg) и/или на страницата във Facebook. приложението https://www.facebook.com/PombarBulgaria/app/1758552814181115/. За да участват в томболата с награди, те ще трябва да попълнят регистрационната форма, която се показва при правилно нареден един пъзел и да се съгласят с настоящия регламент на играта „Аз съм ПЕЧЕН“.

По време или след приключване на Кампанията до посочената по-долу крайна дата за получаване на наградите, ще бъдат раздадени следните награди:

21 бр. Плюшени Мечета и 42 бр. крекери

Валидност за получаване на награди до 05.08.2018 г.

Печелившите ще бъдат обявявани всяка седмица в периода на Играта по 3 победители седмично, в продължение на 7 седмици.

Печелившите ще бъдат определени на база изтегляне на печеливши имена на случаен принцип, чрез използване на софтуерна програма (www.randompicker.com). Право на участие в томболата имат всички участници, които отговарят на условията за участие, приели са приложението на играта, съгласили са се с условията на играта и са преминали успешно играта.

Всеки участник има право да регистрира само едно участие за томболата на играта. При нарушаване на горното правило направените повече от една регистрация не валидират по-голяма възможност за спечелване на награда от Играта.

Организаторът ще уведоми лично печелившите на представения от тях e-mail или телефон. След уведомяване на печелившите, съгласно описаните условия, спечелилите награди участници имат право в срок до 15 (петнадесет) дни от уведомяването им да потвърдят желанието си да се възползват от наградата с обратен отговор на лично съобщение във Фейсбук страницата https://www.facebook.com/PombarBulgaria/ или на имейл pombar@intersnack.bg, като предоставят информация за контакт с тях (трите имена, актуален телефон за обратна връзка и адрес за доставка на наградата).

При получаване на наградата, печелившият трябва да се идентифицира с документ за самоличност. Ако печелившият е на възраст под 18 г., той може да получи наградата си само в присъствието на негов родител / попечител.

Спечелената награда не може да се замени с еквивалент на парична сума.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара