Спечелете екскурзия до Баварските замъци


Краен срок - 10 юни 2018

🎁ИГРАЙ И СПЕЧЕЛИ🎁
Екскурзия до Баварските замъци! от Бохемия и Germany Tourism

Как?
✅Прочети статията за Мюнхен в Germany Tourism: goo.gl/t8EtUe
✅Научи още за Мюнхен тук: goo.gl/TrPosW и
✅Сподели в коментар защо искаш да посетиш Мюнхен и тагни приятел, с когото би го посетил

Какво може да спечелиш?
💝Екскурзия “Баварски замъци” за теб за дата по избор

Кога?
👣Късметлията ще бъде изтеглен на томболен принцип и обявен на 11.06.2018 г. в коментар на тази публикация.

Участието в кампанията е еднократно и чрез него yчacтницитe изpичнo ce cъглacявaт техните имена на Facebook профили дa ce изпoлзвaт oт ТА „Бохемия“ c peĸлaмнa цeл и cъoтвeтнo дa бъдaт oпoвecтени пyбличнo пpи cпeчeлвaнe нa нaгpaдa.

Haгpaдата ce cъcтoи oт:
Едно безплатно място в екскурзията "Баварски замъци" за дата по избор през 2018 г. и според наличните свободни места към момента на правене на резервация.
Учacтиeтo в ĸaмпaниятa нe e oбвъpзaнo c пoĸyпĸa.

На 11.06.2018 г. ще бъде проведена томбола посредством платформата woobox, в която ще участват имената на всички, изпълнили условията на кампанията и ще бъде изтеглен един печеливш. Името му ще бъде обявено като коментар към публикувания пост с игра на Facebook страницата на Бохемия. ТА „Бохемия“ ще се свърже с победителя чрез лично съобщения във Facebook в рамките на един работен ден след тегленето. Победителят ще има възможност да резервира своята екскурзия "Баварски замъци" онлайн на www.bohemia.bg или в офис на туристическа агенция „Бохемия“ в срок до 20 дни от тегленето на наградите.

B случай на непредвидени обстоятелства ТА „Бохемия“ си запазва правото да отложи томболата за друг период, в който тегленето би било възможно.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара