Спечелете шампионски награди от Солети 'Хрус-Хрус'


Краен срок - 15 юли 2018

Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Играта, са следните: /Вид и брой награди/:

30 бр. кашончета солети „Хрус-Хрус“ всяко с по 25 пакетчета от 60 гр. – има по един победител на ден.

4 бр. Футболни топки реплика на официалната футболна топка за това световно първенство – има по един победител седмично.

1 бр. Футболна топка – официалната футболна топка на световното първенство през 2018 г. – победител ще бъде избран от някой от всички участвали през периода на играта.

Не се допуска замяна на спечелената награда с нейната парична равностойност.

Всеки потребител, който желае да участва в Играта, може да играе на интернет адрес www.facebook.com/СолетиХрусХрус и има шанс да спечели описаната в Част 6 от правилата награда. Участието в Играта не е обвързано с покупка на продукт на „МЛИН-97”.

Участникът преминава през следните стъпки:

Влиза във страницата на солети „Хрус-Хрус“ във Facebook и отговаря на някоя от промо публикациите посочвайки отбора, който смята че ще победи в предстоящия мач и споделяйки публикацията.

След края на мача, един от участниците, които са познали печелившия отбор, ще бъде изтеглен чрез програма на случаен принцип.

В случай, че потребителят няма навършени 18 години, е необходимо родителя да изпрати съгласието си на  лично съобщение на страницата на солети Хрус Хрус с рождена дата и съгласие детето му да участва, заедно с линк към профила му;

Спечелилите ще бъдат публикувани на страницата на Организатора в публикация. Всеки от спечелилите трябва да отговори до 5 работни дни с посочване на адрес за получаване на наградата. При липса на отговор в посочения срок участникът губи правото да получи наградата и Организаторът има право да я предостави на следващия участник събрал най-много гласове.

Наградата се изпраща по куриер до 30 работни дни след отговора на спечелилия съгласно предходния параграф.

Всеки участник има право да получи само по една награда от вид.

Участниците, спечелили награда ще бъдат публикувани в страницата на солети Хрус Хрус в специална публикация, на адрес:www.facebook.com/СолетиХрусХрус . Спечелилите трябва да предоставят адрес в срок до 5 (пет) работни дни след определянето им за успешното осъществяване на доставката на наградата. Награди се доставят безплатно на печелившите участници на указания от тях адрес в работни дни и в работно време от 9 до 18 часа посредством куриер.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара