Спечелете пътуване до Словения, футболни топки и бутилки водка Savoy


Краен срок - 16 юли 2018

Участие в играта може да вземе всеки, който посети уебстраницата, декларира, че има навършени 18 години и приеме правилата на играта.

За участие в Играта участникът следва да въведе своите имена, телефон и валиден и-мейл адрес.

Чрез своя фейсбук профил, потребителят ще има възможност да участва в играта във фейсбук на www.facebook.com/Savoy.Vodka. Потребителят следва да има навършени 18 години за да може да посети страницата и участва в играта.

По време на периода на играта ще се проведат 2 типа игри, игра Шампион, провеждаща се за целият период и игра Мач на деня.

Игра Шампион. В тази игра участниците следва да направят своите прогнози като отговорят на 3 въпроса, свързани с предстоящото Световно Първенство по Футбол за мъже, провеждащо се в Русия от 14 Юни до 15 Юли, 2018г.

Участниците ще имат възможност да направят своите прогнози от 13 Юни до 15 Юли, като отговорят на следните въпроси в сайта на играта www.savoy.bg

Кой ще стане голмайстор?
Коя страна ще стана шампион?

Всеки участник следва да направи прогноза и да отговори и на 2-тa въпроса. Всеки, който е успял да познае поне един от 2-та въпроса ще участва в жребият за получаването на награди. Участник може да направи неограничен брой прогнози, като за валидна за участие ще се приема последната направена прогноза от конкретен участник в играта. За участие в играта се счита попълването на дигиталният въпросник с падащи менюта. Всеки регистрирал се по този начин потребител, чрез попълване на въпросника, в случай че бъде определен за печеливш участник при тегленето на наградите, има правото да получи една от обявените награди от Играта, в зависимост от жребият.

След завършването на първенството, ще се изтегли електронен жребий измежду направилите вярна прогноза поне на единият въпрос, като в случай че има потребители  познали и шампиона и голмайстора, тези потребители са с предимство в  жребият за следните награди:

1-ва награда: Пътуване до Словения и посещение на двубоят Словения – България, първото гостуване нa националният отбор на България по футбол за мъже в новата форма на квалификациите за Евро 2020, по програма 06 Септември (1 брой ).

2-ри награди: 10 броя Футболни топки Derbystar, официалната футболна топка на Бундеслигата, брандирани със Savoy Pure Game

3-ти награди: 10 броя водка Savoy Ruzena, 700 ml – новият продукт, разширение на водка Savoy

Maч на деня: Дневна игра ще се провежда за всеки ден, в който има футболни срещи по време на Световното Първенство. Участниците ще имат възможност да участват като правят своите прогнози как ще завърши в голово съотношение най-специалната среща в дневната програма на първенството. Прогнозите ще се правят като се избират от падащите полета броя голове, които съответният отбор ще отбележи в срещата, в редовните 90 минути. Участниците имат право да гласуват относно крайният резултат от срещата до началото на съответната среща. Участия след началото на срещата няма да се считат за валидни.

На следващият ден, комисия тегли печелившият на случаен принцип измежду всички, които са познали головото съотношение на представеният за прогнозиране двубой, и се раздадат следните награди за всяка дневна игра:

Една футболна топка Derbystar, официалната футболна топка на Бундеслигата, брандирани със Savoy Pure Game и Един брой водка Savoy, 700 ml

Наградите ще се разпределят според реда на изтегляне. Първият изтеглен участник познал представеният двубой ще получи футболна топка, а вторият ще получи Savoy.

При положение, че няма достатъчно на брой участници познали точният резултат в голово съотношение за дневната игра, оставащите награди ще се събират в резерв и накрая на първенството ще се раздадат чрез жребий измежду всички участници в дневните игри по време на първенството.

Наградите не могат да бъдат заменяни за паричната им равностойност. Организаторът поема транспортните разходи по логистиката на наградите.

Наградите за дневните игри ще се раздават на 2 етапа. Първият, за всички игри от груповата фаза, наградите ще започнат да се раздават по куриер след 25 Юни. Вторият, за всички игри от осминафинал до финал, наградите ще се раздават веднага след получаване на потвърждение от печелившите.

Наградите от голямата игра ще започнат да се разнасят по куриер в периода 20-25 Юли след крайният срок за потвърждаване на наградите, който е 20-ти Юли.

Имената на печалившите ще бъдат обявявани в сайта www,savoy.bg на www.facebook.com/Savoy.Vodka.

Печелившите на наградите от игра Шампион ще бъдат обявени до 2 дни след приключване на Световното Първенство.

За игра Шампион, след определяне на печелившите участници, се изтеглят 5 (пет) резервни печеливши. Резервен печеливш може да замести предходния изтеглен участник, при условие, че печелившият участник не може да бъде открит ( предоставил е непълни и/или неточни контактни данни) от  Организатора и няма друга възножност за контакт с с него. Печелившите на наградите от дневните игри ще бъдат обявявани до 3 дни след деня на съответната среща.
Победителите ще бъдат известени на предоставения от тях при регистрацията с коментар e-mail адрес. Тези, които са участвали със своят Facebook профил ще бъде необходимо да следят обявявянето на печелившите на двете платформи по-горе и ще бъде необходимо да се свържат с лично съобщение към организаторите на www.facebook.com/Savoy.Vodka.
Всички спечелили, ще имат възможност да потвърдят своите награди в срок до 20 Юли, 2018 година. Потвърждението става с връщане на съобщение по и-мейл към съответния и-мейл по който ще бъдат уведомени, чрез лично съобшение на www.facebook.com/Savoy.Vodka или чрез изпращането на и-мейл на: contacts@savoy.bg


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара