Спечелете режисьорски столове и брандирани тениски от Kino Nova


Краен срок - 3 септември 2018

НАГРАДИТЕ В ИГРАТА:

- 6 бр. големи награди – режисьорски столове

- 20 бр. седмични награди – брандирани тениски

Участниците следва да гласуват за един от селекция от шест филма:

Наградата „Режисьорски стол” ще спечелят 6 от участниците в играта, избрани чрез жребий измежду всички гласували в рамките на посочения период. За да участват в тегленето за голямата награда, участниците трябва да са гласували най-малко шест седмици по време на кампанията в периода 25 юни 2018 г. – 03 септември 2018 г. от един и същ потребителски профил.

Наградата „Брандиран подарък” се избира при провеждане на жребий измежду всички гласували в уебсайта на седмична база.

Участие в играта могат да вземат всички, които отговарят на условията за участие, предвидени в Правилата за участие и Общите условия за участие в играта „ВЕЛИКИЯТ ПОНЕДЕЛНИК”.

За участие в Играта участникът използва своя личен Facebook профил или регистрация чрез имейл адрес на уебсайта https://greatmonday.bg;

Участието се извършва посредством гласуване за филм в рамките на кампанията „Великият понеделник”.

Гласуването за филм във „Великият понеделник” се провежда на седмична база;

Новите предложения за филми се обявяват всеки понеделник, в 21.00 часа на Facebook страницата на KINO NOVA - https://www.facebook.com/kinonova;

Предложенията са активни до неделя, 24.00 часа;

Филмът, събрал най-много гласове във „Великият понеделник”, се обявява на Facebook страница на KINO NOVA - https://www.facebook.com/kinonova, всеки понеделник, в 21.00 часа.

Участието в Играта е безплатно. Всеки участник има право да гласува за филм само веднъж седмично.

- На седмична база чрез жребий, който се провежда от екипа на Организатора, се избират по двама победители сред всички участвали, които ще спечелят награда -тениска.

- В края на кампанията чрез жребий, който се провежда от екипа на Организатора, се избират шестима победители измежду всички гласували в рамките на посочения период. За да участват в тегленето за голямата награда, участниците трябва да са гласували поне в шест седмици по време на кампанията в периода 25 юни 2018 г. – 03 септември 2018 г. от един и същ потребителски профил.

Спечелилите участници следва да се свържат с Организатора с лично съобщение във Facebook, за да бъдат уточнени подробности относно получаване на наградата в срок от 7 дни от обявяването на имената им. В случай че спечелилите Участници не се свържат с Организатора в предоставения им за това срок от 7 дни, наградите се дават на следващите Участници, изтеглени чрез жребий.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара