Спечелете уреди за закуска, пакети за добро утро и 200 000 магнита от Cappy


Краен срок - 24 август 2018

Участващите опаковки са всички вкусове сокове, нектари и плодови напитки с марка Cappy в опаковка от 1L (Портокал 100%, Портокал 50%, Праскова, Кайсия, Вишна, Ябълка, Мултивитамин, Ананас, Банан, Зелена Ябълка, Ягода, Касис, Червен портокал, Домат), 200ml (Банан, Мултивитамин, Вишна, Ябълка, Портокал, Праскова), 200ml (Cappy Smoothie Манго-Банан, Cappy Smoothie Червени плодове), 250ml (Cappy+ Cool & Smile – Цитрусов микс, Cappy+ Antiox – Плодове и зеленчуци, Cappy+ Multifruit).

В промоцията не участват Cappy Pulpy 1L & 330ml, и промоционални опаковки Cappy 2X1L (портокал 50%, праскова и ябълка).

С участие в промоцията може да бъде спечелена една от следните награди:
„Cappy магнит – рецепта за закуска: 200 000 броя.
„Cappy пакет за добро начало на деня”: 280 броя. Всеки пакет може да включва различни вкусове Cappy 1L, Cappy+ и Smoothie by Cappy.
 „3 в 1 уред за закуска“: 70 броя.

Общият брой на наградите е 200 350. Награда „3 в 1 уред за закуска“ е на стойност над 30 лв.

Приемайки награди с пазарна стойност над 30 лева, печелившите се считат за уведомени, че имат задължение по смисъла на чл. 8, ал. 6, т. 2 от Закона за данъците върху доходите на физическите лица (ЗЗДФЛ) и всички свързани условия в същия закон да декларират спечелената награда с подаване на Годишна данъчна декларация.

За участие в Промоцията, е необходима покупка на продукти Cappy в опаковки от 1L, 200ml, 250ml на обща стойност минимум 5 лева, като продуктите Cappy трябва да са закупени и да присъстват на една касова бележка, издадена от търговския обект за удостоверяване на извършената покупка.

Наградите, описани в т. 6.1.1 се печелят на място в търговския обект, активиран с промоцията (награден център за награди по т. 6.1.1) веднага след изпълнение на условието по предходната точка.

За спечелване на награди, описани в т. 6.1.2 и т. 6.1.3 е необходимо номерът на касовият бон да бъде регистриран на www.zakuskapromo.bg и касовият бон да се запази. Регистрирането на номер на касовата бележка със закупени продукти Cappy от участващите опаковки на уебсайта на промоцията: www.zakuskapromo.bg дава право за участие в жребий за спечелване на една от описаните награди по т. 6.1.2 и т. 6.1.3.7.2.1. Регистрация трябва да бъда направена чрез уебсайта www.zakuskapromo.bg Регистрацията е безплатна и изисква следното:
        Номер на мобилен телефон (08x 1234567);
        Име и фамилия;
        Отбелязване на съгласие с Общите правила и деклариране на навършени 16г. и съгласие на родител за участници между 16 и 18 години.

    При натискане на бутона „Регистрирай ме“, участниците:
        се съгласяват с официалните правила на Промоцията;
        И че са потвърдили, че имат навършени 16 години, както и че имат съгласие на родител / настойник за участие в Промоцията, в случай че нямат навършени 18 години.

Регистрацията не изисква e-mail потвърждение. Задължително е Участникът да регистрира своя персонален номер на мобилен телефон.

Промоцията с регистрация на касови бележки ще се проведе в рамките на няколко периода. Първият период започва да тече от понеделник, 18 юни до неделя 8 юли, 23:59 ч. (триседмичен период). След това, периодите са на седмична база, както следва:
            09 юли, 00:00 ч. до 15 юли, 23:59 ч.
            16 юли, 00:00 ч. до 22 юли, 23:59 ч.
            23 юли, 00:00 ч. до 29 юли, 23:59 ч.
            30 юли, 00:00 ч. до 05 август, 23:59 ч.
            06 август, 00:00 ч. до 12 август, 23:59 ч.
            13 август, 00:00 ч. до 19 август, 23:59 ч.
            20 август, 00:00 ч. до 24 август, 23:59 ч., като последното теглене на жребий ще бъде понеделник, 27 август 2018г.

Общата продължителност на промоцията е 10 седмици.

За да бъде допуснат за участие в седмичното теглене на жребий за спечелване на определена награда, Участникът трябва да регистрира изисквания минимум от номера на касови бележки за всяка седмична награда. Всяка седмица участникът трябва да регистрира посочения по-долу брой номера на касови бележки, за да може да участва за спечелване на някоя от наградите:

Минимум 1 регистриран номера на касови бележки дава право на участие в тегленето на жребий за спечелване на „Cappy пакет за добро начало на деня” през съответния период, в който е регистрирана бележката;

Минимум 2 регистрирани номера на касови бележки дава право на участие в тегленето на жребий за спечелване на „3 в 1 уред за закуска“ - за нея участват всички регистрирани касови бележки от всички периоди на промоцията.

При регистриране на две бележки ще се участва за наградата „3 в 1 уред за закуска“, която ще се тегли първа. Спечелилите тази награда ще бъдат елиминирани от тегленето на награда „Cappy пакет за добро начало на деня”.

Регистрацията на една касова бележка важи за участие за съответния период от промоцията, в който е регистрирана.

Една касова бележка може да бъде регистрирана само веднъж и с нея може да се участва за съответните седмична награди.

Един участник може да спечели максимум една награда от всеки период на промоцията.

Номера на касови бележки, които са регистрирани в един от периодите, обозначени в т. 4.1, могат да участват в тегленето на награда в края на същия период, но не и в следващите периоди.

От участниците се изисква да запазят касовите бележки, номерата на които са били регистрирани за участие в промоцията, като доказателство за покупката и да ги предоставят при получаване на наградата.

Победителят ще бъде избиран на случаен принцип, чрез електронно теглене на жребий за всеки период от промоцията. През всеки период от промоцията ще бъдат изтеглени съответно: 10 награди „3 в 1 уред за закуска“, 40 награди „Cappy пакет за добро начало на деня”.

По време на всяко теглене ще бъдат изтеглени резервни победители, които да получат наградите, в случай че изтеглените победители се откажат или не бъдат открити. Ако няма налични резервни победители, наградата ще бъде прехвърлена към следващия период на промоцията. В случай че Организаторът не може да открие никой от изтеглените победители или те откажат да получат наградата си или по друга причина същата не може да им бъде връчена, Организаторът може да реши да направи още едно теглене за изчерпване на наградите, или да ги задържи.

В рамките на една седмица след всеки жребий, представител на Организатора, ще се свърже с потребителя и той ще бъде помолен да се идентифицира. Победителят ще бъде помолен да предостави своя адрес така, на който ще му бъде изпратена наградата.

Наградите ще бъдат доставени с куриер до адреса на победителя до 3 месеца от обявяването на печелившите и при условие, че победителят е потвърдил адрес за доставка и е бил открит на посочения адрес.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара