Спечелете 10 награди за вашето пътуване


Краен срок - 30 май 2018

Време е за планиране на почивки и много красиви моменти! Включете се в нашата #ИГРА и може да спечелите възглавница за предстоящото пътуване! 🍍🥥🏝️ Участвайте лесно в две стъпки.

1️⃣️Вижте внимателно снимката и напишете колко възглавнички за пътуване намирате, скрити в изображението.
2️⃣️Разгледайте сайта ни и споделете коя е застраховката, която бихте искали да си направитe: www.zadbg.bg

Нека отговорите ви са в 1 коментар. Ще изтеглим чрез томбола 10 победители, дали верен отговор.

Организаторът публикува изображение, обявяващо старта на играта, на страницата https://www.facebook.com/bulgariainsurance/.  Всеки, който желае да участва в промоцията, следва да коментира под него. В поста си трябва да напише верен отговор на въпроса „Колко скрити възглавници за пътуване откривате на изображението?“. В същия коментар е нужно да се добави и името на застраховка, предлагана от ЗАД България, която участникът би желал в даден момент да си направи.

Публикуваното от участниците съдържание следва да не съдържа нецензурни и неприлични думи, изрази, изображения и др. Организаторът си запазва правото да одобрява чрез администратор публикуваното от участниците съдържание на Facebook страницата https://www.facebook.com/bulgariainsurance /. Администраторът от страна на Организаторът има правото да сваля от Facebook страницата всеки коментар, отговор, изображение и др., които по негово усмотрение нарушават горните изисквания.

Наградите са: 10 възглавници за пътуване.

Тегленето на Наградите се извършва на случаен принцип измежду всички участници, изпълнили коректно условията на играта от т. 4.1, 4.2. и 4.3., чрез използване на специализиран компютърен софтуер, осигуряващ шанс за Награда на всички участници.

Спечелилите участници ще бъдат обявени на Facebook страницата  https://www.facebook.com/bulgariainsurance/ на 31.05.2018 г. до 22:00 часа (българско време).

За получаване на Наградата спечелилите участници следва в срок от 5 (пет) работни дни да се свържат с Организатора на Играта, като изпратят лично съобщение на Facebook страницата  https://www.facebook.com/bulgariainsurance/   със следната информация: три имена, адрес и телефон за връзка.

Ако изтеглен победител не потърси наградата си в 5-дневен срок, Организаторът си запазва правото да я предостави на друг изтеглен участник. Не се допуска размяна на награда срещу пари или други изгоди.

Наградата се изпраща по куриер на посочения адрес до 30 работни дни от датата на получаване на данните за доставката, като разходите са за сметка на Организатора.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара