Спечелете почивка в Рим или Атина и зърнени закуски от Nestle® Fitness®


Краен срок - 24 юни 2018

В Играта участват всички продукти на зърнени закуски и десерти Nestle®

Условие за участие в Играта е закупуването на поне една зърнена закуска Nestle® Fitness®

За срока на Играта, посочен в т. 2 по-горе, могат да бъдат спечелени общо:

5 броя самолетни екскурзии за двама души в Рим или Атина по желание на печелившите. Екскурзиите са организирани от агенция Астрал Холидейс.

30 пакета „Закуска с Nestle® Fitness®”, всеки пакет състоящ се от 4 кутии зърнена закуска Nestle® Fitness® – по 1 от всеки вкус в гамата на Nestle® Fitness® - Fitness® Стандартен, Fitness® Шоколад, Fitness® Плодове, Fitness® Мед и бадеми.

Всеки потребител, закупил зърнени закуски и/или десерти Nestle® на стойност минимум 10 лева в една касова бележка, но със задължителното участие на поне един продукт от зърнени закуски Nestle® Fitness® , може да се включи в Играта. Всяка регистрирана касова бележка представлява едно участие в Играта. Всеки участник има право да регистрира неограничено количество касови бележки, отговарящи на условието за участие.

Не се допуска замяна на спечелена награда с паричната й равностойност или с друга награда.

Потребител, който желае да участва в Играта, закупува зърнени закуски и/или десерти Nestle® на стойност минимум 10 лева в една касова бележка, но със задължителното участие на поне един продукт от зърнени закуски Nestle® Fitness®и се регистрира на интернет адрес: promo.nestle.bg („Сайта на Играта“).

За да се регистрира, потребителят попълва собственото си име, електронен адрес (e-mail) и парола. Алтернативно, потребителят може да използва личния си профил в социалната мрежа Facebook.

След това участникът регистрира касова(и) бележка(и) от закупените продукти, участващи в Играта, въвеждайки номера от касовата(ите) бележка(и), като задължително прикрепя снимка на касовата(ите) бележка(и). Касовата(ите) бележка(и) трябва да са добре четими защото служат за доказателство за направената покупка и участие в Играта според правилата й.Касови бележки могат да се регистрират 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата в периода на Играта. Покупката трябва да се е случила в периода на Играта.

Играйте за 1 от 5 броя самолетни екскурзии за двама до избрана дестинация измежду Рим и Атина или 1 от 30 броя пакета „Закуска с Nestle® Fitness®”

При регистрация на касова(и) бележка(и) за закупени зърнени закуски и/или десерти Nestle® на стойност минимум 10 лева, една от които задължително трябва да е зърнена закуска с марката Nestle® Fitness®, участникът заявява участие в Играта.

На случаен принцип, след края на Играта, ще бъдат изтеглени 35 печеливши като тегленето ще се осъществява от специализиран софтуер до 27.06.2018г в присъствието на нотариус. След изтеглянето на печелившите и валидирането на тяхното участие според правилата на Играта, с тях ще бъде осъществена връзка чрез имейл адреса, който са подали при регистрация, за получаване на телефон за връзка с тях, за уточняване детайли относно  доставката/използването на наградата. В случай, че спечелилият участник не отговори на имейла и не предостави телефон за връзка в срок до 30 дни от изпращането на имейла от Оранизиратора ще се счита, че спечелилият се отказва от получаване на наградата и Организаторът има право да я предостави на друг участник, отговарящ на условията и изтеглен като резерва. Печелившите ще бъдат публикувани на 09.07.2018 на интернет адрес: promo.nestle.bg.

Един участник може да спечели само веднъж само една награда за периода на Играта.

Основните награди - тези, които ще бъдат изтеглени първо, са самолетните екскурзии за двама, след което ще бъдат изтеглени печелившите участници за пакети „Закуска с Nestle® Fitness®“.

Всеки участник има право на неограничен брой участия в Играта за спечелването на 1 от 5 броя самолетни екскурзии за двама до избрана дестинация измежду Рим, Атина или 1 от 30 броя пакета „Закуска с Nestle® Fitness®”. Един потребител може да участва с една касова бележка само веднъж. Един потребител има право на неограничен брой участия с различни касови бележки, отговарящи на условията на Играта.

Участниците, които са спечелили награда от Играта, попълват в допълнение към полетата, попълнени при регистрацията, телефон за връзка и точен адрес за доставка на наградата.

Ще се изтеглят 10 резервни участници, в случай че не може да се установи контакт с някои от спечелилите за получаване на наградата.

Всеки участник е длъжен да пази всички регистрирани касови бележки, с които е участвал до 60 дни след края на Играта.

Представител на партньора на организатора – Грей България ЕООД, ще се свърже със спечелилите участници за уточняване детайлите покрай спечелената награда и използването й/доставката.

Участниците в Играта трябва да запазят регистрираните касови бележки, чрез които са закупили продуктите и са участвали в Играта и да ги представят на куриера при доставянето на наградите им. Ако участникът не представи касовите бележки, той губи правото да получи наградата.

Получаването на наградата се осъществява срещу представяне на лична карта и регистрираните касови бележки, като се оформя приемо-предавателен протокол, в който куриерът декларира, че нужните за доказване правилното участие в Играта елементи са били показани и изрядни, както и че спечелилият е получил наградата.


За награди „Самолетна екскурзия за двама“

Наградата включва

- самолетни билети за двама до Рим или Атина, по желание на печелившия, с включен ръчен багаж за всеки от двамата

- хотелско настаняване в 3- звезден хотел за 2 нощувки за двама

- медицинска застраховка за пътуването и престоя за всеки

Пътуването се организира от туристическа агенция Астрал Холидейс.

Печелившият има право да използва наградата си в периода 01.08.2018 – 30.11.2018 г, без периодите 06.09.2018 – 10.09.2018 включително и 20.09.2018 – 24.09.2018 включително.

Печелившият има право да използва наградата си най-рано 1 месец от осъществяването на контакт с него по повод установяването на дати за пътуването и резервиване на самолетни билети и нощувки за желани от печелившия дати.

При неналичието на самолетни билети за датите, определени като желани от печелившия, на същия ще му бъдат предоставени други варианти за дати, в които пътуването да се осъществи.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара