Познай резултата и спечели награди от Xperia


Краен срок - 28 май 2018

НАГРАДИ В ИГРАТА:

РЕГИСТРИРАЙ ТЕЛЕФОН
1 x оригинален артикул от Шампионска лига
1 x WH-1000XM2
1 х Пакет мобилни аксесоари (докинг станция DK60, мобилна батерия CP-E6, Моно Bluetooth® слушалка MBH22)

НАГРАДИ „ПОЗНАЙ РЕЗУЛТАТА“
1 x оригинален артикул от Шампионска лига
3 x оригинална топка от Шампионска лига
3 x Eкип на любим отбор по избор
3 x MDR-EX650APT

    Играта „XPERIA Шампиони“ се провежда на http://bit.ly/Xperia-Champions
    За да участва в играта и разпределянето на наградите, участникът следва да влезе в приложението и да премине през съответните стъпки:

1) За участие в „Регистрирай телефон“:

    Участникът следва да е извършил покупка на смартфон от серията „Х“ на Sony Xperia от официалните партньорски магазини на Sony Mobile BG в периода 01.03.18-25.05.18. Участващи модели смартфони са: Xperia XА2, Xperia XA2 Ultra, Xperia XA1, Xperia XA1 Ultra, Xperia XZ1, Xperia XZ1 Compact, Xperia XZ Premium, Xperia XZ2, Xperia XZ2 Compact, Xperia L2
    Участникът завършва регистрацията си в томболата за голямата награда като попълни следните данни: име и фамилия, телефонен номер, имейл, IMEI, Xperia модел, дата на закупуване, магазин, град.

    Всеки участник в играта има право на една (1) регистрация за извършена една (1) покупка, за която може да спечели максимум една (1) награда. Всяка следваща покупка на смартфон Xperia дава право на нова регистрация, повишавайки шанса за краен успех.
    Всяка регистрация, която е завършена, но не предоставя валидни данни за извършена покупка (грешен/неправилен номер на IMEI), ще бъде считанa за непълна и съответно невалидна. Невалидните форми няма да бъдат третирани като легитимни участници в играта.
    След приключване на регистрацията, Участникът има възможност да се включи в „Познай резултата“ – допълнителното предизвикателство на Sony Mobile BG – за шанса да участва за спечелване на останалите награди в играта.
    Организаторът си запазва правото да избере друг Победител в случай на основателни съмнения, че даден участник е нарушил някое от Правилата за участие в играта и по този начин е ощетил други участници.

2) За участие в „Познай резултата“:

    Участието в „Познай резултата“ („Предизвикателството“) не е обвързано с покупка на стока или със сключване на договор за предоставяне на услуга.
    В Предизвикателството може да участват както регистриралите се в „Регистрирай телефон“, така и всички останали потребители.
    За да завършат участието си в „Познай резултата“ потребителите следва да изпратят своите прогнози за краен резултат на предстоящите мачове от елиминационната фаза и финала в Шампионската лига.Достъпът до активния списък с мачове става през съответната секция в Предизвикателството.
    Всеки участник в Предизвикателството има право на 1 участие със своя профил в играта, за което може да спечели максимум една (1) награда от предоставените.
    Резултатът от мача е крайният резултат след неговото приключване, включително продълженията (ако се е стигнало до такива).
    Потребителите имат право да дават своите прогнози до 1 час преди началото на срещите. След изтичане на този период срещите се заключват за прогнози и участникът губи право да дава своето предположение за тях.
    Участник може да даде своето предложение за краен изход от мачовете неограничен брой пъти като заявката му се пази и се актуализира спрямо времето на последния запис.
    Точките в Предизвикателството се начисляват както следва:
    Точен резултат (брой вкарани голове от двата отбора) – 7 т.
    Познат знак + брой вкарани голове от 1 от отборите – 5 т.
    Познат знак – 3 т.
    Непознат знак + брой вкарани голове от един от отборите – 2 т.
    В нито един от останалите случаи потребителят не получава точки
    Точките и класацията в „Познай резултата“ се актуализират до 48 ч. след приключване на срещите.
    Потребителите могат да достъпят класацията по всяко време през съответното меню в Приложението. Класацията се оформя индивидуално за всеки един от елиминационните кръговете (Осминафинал, Четвъртфинал, Полуфинал) и общо за всички кръгове, включително финала (за тази класация се събират всички спечелени техни точки от всички подадени прогнози в Предизвикателството).

ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ. ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДИТЕ:

Регистрирай телефон

    Наградите ще бъде разпределени чрез автоматизиран софутер, на случаен принцип, между всички потребители завършили успешно регистрацията на нов смартфон Xperia в активния период на играта.

Познай резултата

    Наградите от „Играта с прогнози“ ще бъдат разпределени между играчите постигнали най-висок резултат в Общата класация, както и индивидуално за всеки кръг на Предизвикателството.
    Определянето на печелившите става по следния начин:
        Играчите, събрали най-много точки за всяка отделна елиминационна фаза (Осминафинал, Четвъртфинал, Полуфинал), печелят по 1 бр. оригинална топка Adidas от Шампионска лига
        Играчите, класирали се на второ място по точки за всяка отделна елиминационна фаза (Осминафинал, Четвърфинал, Полуфинал), печелят по 1 бр. екип на любим отбор по избор
        Играчите, класирали се на трето място по точки за всяка отделна елиминационна фаза (Осминафинал, Четвъртфинал, Полуфинал), печелят по 1 бр. безжични слушалки SONY MDR-EX650APT
    В случай на равенство в точките в „Играта с прогнози“ ще бъде приложено следното правило за определяне на печеливш: по-рано подадената прогноза ще получи предимство (т.е. потребителят, който е въвел и изпратил своите прогнози по-рано по време).

Тегленето на печелившите за „Регистрирай телефон“ ще се извърши на 27.05.18, като победителите ще бъдат обявени в същия ден публично във FB страницата на Sony Mobile BG.

Тегленето на печелившите в Играта с прогнози ще се извърши на 16.03 (Осминафинали), 13.04 (Четвъртфинали), 04.05 (Полуфинали) и 27.05 (Финал), като победителите ще бъдат обявявани публично и поетапно във FB страницата на Sony Mobile BG.

Организаторът се задължава в срок до 5 работни дни след определяне на победителите в Играта да се свърже с всеки печеливш на посочените от него контакти или e-mail за уточняване начина на получаване на спечелената от него награда.

Във връзка с изменения, влезли в сила от 01.01.2017 по чл. 35, т. 2 от ЗДДФЛ, участниците подлежат на облагане с данъци и такси, породени в резултат от участието или спечелването на награда в играта.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара